Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.03.2009., 12:39   #1
mali_ggo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
Problem sa netom

ovaj problem imam od kad mi je postavljen net i stvarno sam poludio vec,dogada mi se da kada ostavim nekakav torent ukljucen odem u skolu pukne mi internet veza,ocu nesto staviti na rapid pukne mi veza,onda moram ponovo spjajati se a nekad ni nece me spojit,jedonstavno zivcira jako,rjec je o t-com ruteru D link(dsl 58t4):

http://www.nabava.net/slike/proizvodi/17576.jpg

nije bezicna veza..stvarno vise neznam kako srediti tu vezu,hvala
mali_ggo je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2009., 16:37   #2
Nightrain
Stažista!!!
Moj komp

Nightrain's Avatar

Spliter.....Prijavi kvar službi za korisnike i nek ti dođu monteri zamijenit šta treba....Najvjerojatnije je do splitera...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.03.2009., 16:39   #3
TomRi
Can You Hear Me? 142.8 dB
Moj komp

TomRi's Avatar

Datum registracije: May 2006
e sada, nisi napisao od kada to imaš net, jel to već godinu dana ili zadnji mjesec?
jer moze biti da je sve kod tebe u redu, a da je problem u centrali jer svima dižu brzine i testiraju maximume za parice...

pa jednostavno ovih dana dosta ljudi ima probleme sa vezama,
bilo da im se vuče sve kao puž ili pucaju kao tebi, pa se teško spojiti opet.

P.S. jesi li ograničio broj konekcija u torrent programu? probaj sa 100-200 npr,

Water cooled PC
Moj najveci MOD

Novi hobby: RC model + HD kamera
TomRi je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2009., 17:31   #4
mali_ggo
Registered User
Moj komp

ma zvao sam ih kazu doc ce sutra ja neznam jesu tolko glupi stwarno nazovem kazem da imam taj problem kaze on pa sta da radim ja sto tebi puca veza?
doslo mi da ga posaljem u rodono mjesto al nisam,eto vidit cu sutra u cem je problem a sto se tice problema imam ga od 1 dana neta al reko doc ce sebi al sad stvarno vise mi se neda trpit to
Staro 04.03.2009., 17:50   #5
Nightrain
Stažista!!!
Moj komp

Nightrain's Avatar

Citiraj:
Autor mali_ggo Pregled postova
ma zvao sam ih kazu doc ce sutra ja neznam jesu tolko glupi stwarno nazovem kazem da imam taj problem kaze on pa sta da radim ja sto tebi puca veza?
doslo mi da ga posaljem u rodono mjesto al nisam,eto vidit cu sutra u cem je problem a sto se tice problema imam ga od 1 dana neta al reko doc ce sebi al sad stvarno vise mi se neda trpit to
Ma pusti ih,u zadnje vrijeme u mom kraju svaki drugi korisnik je dobio pohebani spliter, tak da im je malo,malo pucala veze i nedaj bože da se tko razgovaro na telefon,veze uopće nije bilo...I kad su me zvali,ja donesem svoj spliter,spojim i sve radi ko urica...I sad sam se nema dugo posvađo sa "monterima" al su na kraju mijenjali komplet kabal od telefona dok sam ih se kvalitetno napsovo..a nebi bio bezobrazan da oni nisu bili takvi..kao što je tebi majsto reko da ga briga što tebi puca veza...mislim odgovora.....
Staro 04.03.2009., 18:24   #6
mali_ggo
Registered User
Moj komp

ma de ja onak mislim da ga posaljem i...il da mu raskinem ugovor al onak ladno prica samnom,koda prica reda radi pa de ak nije sposoban nek ode od tamo,ma nadam se da ce mi to str sredit iako ja necu bit kod kuce kad budu to radili al napravit ce kak god znaju pa nece mi neko pit krv jer mu se neda radit nema sanse,il nek napravi,nisu jedini koji imaju net
Staro 05.03.2009., 13:07   #7
mali_ggo
Registered User
Moj komp

evo Zvali su me dns i kazu ako i dalje bude problema sa netom doc ce sutra i ope rade akcije de ja nevjerujem sta taj t-com uradi isuse,,sta sad raditi ????
Staro 05.03.2009., 15:50   #8
Nightrain
Stažista!!!
Moj komp

Nightrain's Avatar

Citiraj:
Autor mali_ggo Pregled postova
evo Zvali su me danas i kazu ako i dalje bude problema sa netom doc ce sutra i ope rade akcije de ja nevjerujem sta taj t-com uradi isuse,,sta sad raditi ????
Zovi opet i reci da stalno imaš problema.....Budi dosadan,nema druge.,
Staro 05.03.2009., 21:01   #9
mali_ggo
Registered User
Moj komp

a ja neznam jer to takav problem doc zamjenit,jer su tolko nesposobni ili neorganizirani ili stvarno neznam sta? dobro bit cu dosadan druge nema al meni se stvarno ovo vise neda trpit,i jos mi kaze sta da ja tebi radim sto tebi puca veza? pa mislim ako je to nacin komuniciranja sa korsnicima onda predivno nesto
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno