|
![]() |
#1 |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Dragi forumasi, dobio sam od buraza winfast 2000xp jer mi je moja stara teratec kartica riknula. Ja sam ovu lagano ubacio u komp, krenuo sa instalacijom drivera (sto je proslo uspjesno), ali prilikom instaliranja softwarea za gledanje tv kanal doslo je do problema i on je izbacio ove dvije porukice: ![]() ![]() To je na kraju kao uspjesno instalirano usprkos tim errorima. Ja sam pokrenuo PVR i pronasao kanale, slika je ok, ali nema zvuka. Probao sam sa po opcijama PVR mijenjati postavke za zvuk ali nista nije pomoglo. NAime, ja sam prije par mjeseci nakon instalacije Win XP Student edition malo se igrao sa programom XPLite Portable i iskljucivao sam nepotrebne stvari u win kao sto je Media Player i sl. Mislim da je mozda ovo uzrokovalo problem sa mojim PVRom. U XPLite Portable postoji opcija da vratim unazad sto sam napravio i to sam danas i ucinio ali svejedno mi ove errore izbacuje. Ako netko moze pomoci, neka nabaci savjet. Meni jedina opcija ostaje na kraju da reinstaliram win. Ako nista se ne rijesi to ce i biti. Hvala na pomoci unaprijed. poz svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
night shift
Datum registracije: Aug 2007
|
Bice da tvoja kartica koristi resurse windows-a i podrazumeva da je on instaliran u full-u. Reinstalacija os-a bi svakako resila problem (verovatno ne mora suva instalacija nego samo "gazenje" - repair). Ipak treba probati sa ukljucivanjem media programima u add/remove prog/add/remove windows components, ili Set programs acces and defaults. I javi rezultat.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#4 |
Old School
|
E Ovako, pokusao sam kako je kolega Hari Poter reko sa ukljucivanjem media programima u add/remove prog/add/remove windows components, ili Set programs acces and defaults, ali nista nije uspjelo, samo izbacuje da fale neki dijelovi win. Ja sam gledao da nisam slucajno ukljucio kabel za zvuk iz kartice u komp, ali ova moja kartica je ocito neka krnja koja ni nema vanjske prikljucke za zvuk. Znaci da onda preko ploce dobiva zvuk, zar ne? Jel trebam mozda neki prikljucak unutar kucista napraviti? Ja nisam dobio kutiju sa njom pa ne znam koja je tocno, vidim da u device manageru kaze Winfast TV2000 XP WDM i imaju neka cetiri drivera instalirana. Prijedlozi kolege JELCA takodjer nisu uspjeli jer nitko ocito nije problem kao ja,hehe. Sve sam prelistao i isprobao i nista. Pa ekspertasi jel ima tko jos kakav prijedlog ili da rusim win? poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: thopok. 03.03.2009. u 20:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Old School
|
EVo ekipa napokon napravljeno. Hvala svima, ali posebno ipak thopok-u na ovom pdfu koji je pomogao. Do sljedeceg susreta, au revoir. =) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|