|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Moguć problem sa Gigabyte GA-EP31-DS3L
Prijatelj je kupio Zotacovu 9600gt (512 mb) ... i ploču iz naslova. Sklopili smo sve to ... i na monitoru nije bilo slike - kao da grafička nije spojena. Probali smo spojiti staru grafičku (za koju pouzdano znam da radi) ... i isti problem - nema slike na monitoru kao da grafičke nema. Pritiskao sam source dugme na monitoru i ništa ne pomaže. Sad pitanje ... jel moguće da na posve novoj matičnoj ne radi PCIe x 16 utor ... ili je nešto drugo u pitanju? P.S. Ako je bitno evo lista hardwarea koju lik ima u kućištu : CPU - E5200 MBO - GA-EP31-DS3L (rev 1.0) GPU - Zotac 9600GT 512 mb HDD - 160 GB S-ATA PSU - LC Power 550W |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
stavi na matičnu neki stariji procesor koji je 65nm ili neki P4 pa zatim flešaj bios na F9a i vrati e5200. razlog zakaj ti ne boota je to što je matična izašla prije izlaska 45 nanometarskih procesora pa moraš flešat bios na najnoviji da bi dobio podršku. Sretno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Na gigabyteovoj stranici vidim samo bios F1 do F5a (beta) ... nigdje ne vidim F9a ... mogu li onda npr. flashirati sa F4 (poslijednji koji nije beta)? Ili baš moram koristiti taj F9a?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
koji sam ja id10t sori, nekaj sam zabrijo i mislio da je f9a, a ljepo piše f5a ![]() znači: ispravak netočnog navoda- skini i flešaj sa f5a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|