|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() ovako moj problem je u zamrzavanju kompa nakon što se vindovsi podignu, jednostavno sve stane i nemrda jednostavno ništa. Probao sam ga ostaviti neko vrijeme ali nista jedino restart. Obicno se i nakog drugog pa i trećeg puta smrzne onda ponovno restart nakon cega radi ko pjesma. komp mi je star mjesec dan,a ta glupost mi se pocela intenzivno događati u zadnjih tjedan dana. Tjedan dana nakon sto sam kupio komp otisla mi je grafička, dali postoji mogućnost da je i ova pred umiranjem, ili je prosla uništila matičnu, ili se neke komponente neslažu ili koji vrag, neznam jednostavno neznam. Temperature su sve ok. matična je gigabyitova x48-ds5 procesor intel q9450 2,6 (nisam ga kloko) rami ocz 2x2gb gold i jedan keksic 2 gb platinum (ako to igra ulogu, nisu imali vise gold pa su mi dali platinum) hdd 2 kom po 500 hitaci grafa je sapphire 4870 1gb ddr5 i ocz napajanje 700w ako tko može pomoći ja bi mu bio jako zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Meni to ovako smrdi na HDD..Skini Hiren's BootCD http://www.hiren.info/pages/bootcd i testiraj disk/ove (IBM/Hitachi Drive Fitness Test 4.11 IBM/Hitachi Feature Tool 2.11) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
dali postoji mogucnost da je problem u software-u tipa neki driveri da se kolju ili windowsi ili nešto tako.juce sam sa svim mogucim testerima sto sam naso po forumu testiro i ni jedan nije prijavio neki error a dvaput se zamrznuo i kasnije ok radio a danas sam ga pustio u safe modu i nije.lud sam vise |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Provjeri malo kablove, ja sam imao isto problem sa smrzavanjem kompa i na kraju ispalo da me zahebavao SATA kabl. Nisu baš bili najbolje ubodeni pa je bilo problema. Onda sam zamjenio kabl i stavio onaj koji ima limić što ga učvrsti i nema više problema... Pogledaj, možda je tako nešta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
mislim da sam rijesio problem, ubio sam windowse i sve je sljakalo dok nisam nabacio drivere, tak da cu ih sutra morati ponovo ubit i pazljivo dizati jedan po jedan driver dok skuzim koji me pili. puno vam hvala ekipo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Gle ja sam imao problem sa 8600gt. Isto tako upali se komp i zamrzne plava slika i restart. Jedno 10 puta sam formatirao komp i u cemu je bio problem, Za graficku garticu ona aplikacija smart doktor mislim da se zove ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|