|
![]() |
#1 |
The_God_Of_The_Gods
Datum registracije: Mar 2008
|
Problem s hardom, procesorom ili je matična ipak krivac
P0zz. Komp je uzasno spor iako su stavljeno novi windowsi.Isti problem je bio i prije.Znaci nekih 10-20 sec radi sporo da sporije ne moze pa onda opet radi normalno 10-20.Nema veze sto je pokrenuto... Znaci ako je pokrenut My Computer mis je spor ap opet brz...ako je pokrenuta neka igra zna se zamrznut nekih 10-20 i opet radi normalno... (ak niste skuzili mogu ponovo objasnit...al mislim da je donekle jasno) Konfa... Intel core 2 duo 6420 MB Gigabyte 965P-S3, s775, i965 2x1 GB kingmax 2x512 mb kingmax ati radeon hd 4550 HDD Seagate ST3250620AS/ST3250410AS fortron 400w napajanje
Zadnje izmijenjeno od: mihi999. 01.03.2009. u 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni se isto tako desava da se restarta, i onda par dana stane. Ali mi se ne desava da je spor i još nisam riješio problem, a sumljam na matičnu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
night shift
Datum registracije: Aug 2007
|
Koja je temperatura procesora? Ako nije pravilno namesten kuler, desice se temperaturni "throttle", spustanje kloka dok se ne rashladi proc, i tako u krug. 400 fortron vati mi nikako ne deluje kao dovoljno snage za tako snaznu masinu. Sumnjaj i na napajanje.
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
@mihi999 Najbolje ti je istestirati komponentu po komponentu. Imaš li najnovji BIOS i chipset drivere na ploči?
![]() |
![]() |
#5 |
The_God_Of_The_Gods
Datum registracije: Mar 2008
|
moram ic kod bratica pa vidjet temperature. inace kad sam instalirao wow javljalo mi da mi je ostecena particija c. sad cu probat istestirat sa onim win toolom sta provjerava diskove... jel ima mozda ko kaj boljeg al da je besplatno? driveri su najnoviji na ploci a bios je star.radilo prije sve kako spada neg je sad pocelo zezat... dobro da je jos garancija na kompu...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HDTune je dobar za testiranje, ali su proizvođačevi alati sigurno bolji. Njih ćeš lako naći na Hiren's Boot CD-u.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|