|
![]() |
#512 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da, triba bi, ali opet triba provjeriti kakav je razmak gpu-a... Tj. dali se mounting holes slazu sa razmakom onih na 4870x2.. Mislim da je to vec bilo spomenuto u nekoj od tema.. Najbolje ukucati u search i uvjeriti se. Ja bi radije isa na EK water block ako vec imas vodeno u kompu jer mislim da ovaj cooler nece biti puno jeftiniji od vodenog bloka + sto ce zadrzavati vruci zrak unutar kucista.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pitanje jel postoji neko vodeno rjesenje za 4870x2? ili neko zracno?? jer sam danas nesto cacko i zakljucio da mi je grafa najglasnija komponenta od ostatka racunala.... EDIT naso vodeno hladenje pitanje je kako se hladi memorija jel se tako moze i mema ohladit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.arctic-cooling.com/catalo...ath=2_&mID=244 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#517 | |
Premium
|
Citiraj:
jel ima to negdje za kod nas za kupit?! ili samo vani ja bi si to uzeo ovo mi zuji ufff |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nema tog još ni vani u prodaji kak vidim...baš sam i ja tražio aftermarket coolere za X2 za kolegu...jedino je to bilo na što sam naišao, ali ga nema nigdje. Ako netko naleti na neku trgovinu, neka javi. Vjerujem da bi se skupilo više ljudi za narudžbu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Koliko znam AC za 4870x2 još nije ni izašao u dućane, u planu je kraj 03. mjeseca. Tako da je najbolje računati za nekih dva tjedna (nadam se - i ja ga namjeravam kupiti)..... ![]() I pretpostavljam da će koštat oko450 kn..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Premium
|
a cu to je pola cjene od vodenog bloka a ako ce bit tise od ovoga i hladnije da ohladim ovu pecnicu onda se isplati tako nesto.... vidjet cemo kad dode i kad dode i ako dode (kod nas) ja cu razmislit o tome definitivno |
![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ej da li se moze kod nas nači alternativno hlađenje za X2 vidim ima vani vodenih i koji zračni (kao npr. Accelero XTREME 4870X2) ali može li se to kod nas nabavit ili se mora naručivat iz vana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Premium
|
::: Zadnje izmijenjeno od: mrVivi. 29.03.2009. u 03:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
|
meni to treba sto prije jer mi se grafa malo malo zna pregrijavat makar sam ju stavio na 40% bas ne pomaze ponovo se zna zavrtit na nekoj vecoj brzini grrrr a glasna je ko da si pokraj mlaznjaka uzass Zadnje izmijenjeno od: jurbAs. 30.03.2009. u 08:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Premium
|
i jel Arctic Cooling Accelero u prodaji i kad če kod nas da napokon kupim |
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Premium
|
sad kažu da ga nečemo vidit prije polovice 5 mj. a kod nas vjerojatno i duže crap |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Banned
Datum registracije: May 2004
|
Koji bi hladnjak bio ASAP ako ovaj xtreme još nije dostupan za zamjenu referentnog? Treba mi što prije najbolji odmah dostupan a da nije vodeni blok? Stavio sam dvije 4870X2 u crossfire, sa jednom su temp loše i grije dosta sve komponente ali kad sam stavio drugu mi cijeli komp gori, vodeno samo što ne zakuha, morao sam smanjit i frekvenciju procu, matična je cijela vruća, i/o panel kao ni grafe ne mogu taknut uopće, kućište je toplo, užas živi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
.
|
Nema rješenja. Jedino ako ti se da zezati na homemade način. Skidanje plastike i turbine i stavljanje dvije jače 12-ice gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Kao privremeno rješenje, jednostavno u Catalystu manualno namjestiš vent na 35%, to će ti dosta spustiti temperature, samo pazi jer onda ne smiješ zaboraviti dignuti ga na 60-70% kada budeš igrao igrice da ne bi grafa učinila bye-bye ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Banned
Datum registracije: May 2004
|
Hvala na odgovorima! ![]() Probao sam stavit ventove na 100% LOL ![]() ![]() Morat ću izbacit van ploču i sve ostalo iz kučišta pa onda probat benchat ako komponente budu više disale ali znači Accelero Xtreme je najbolji izbor kada dođe? Jel zna tko tko je uvoznik da se malo raspitam kada će u HR? |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
.
|
Ako će ga netko imati prvi, to će biti Links... |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Premium
|
i jesi zvao ![]() mene ljudi zanima zar je tako teško složit fu****g hladnjak za VGA i poslat ga u proizvodnju i prodaju pogotovo kad ljudi samo čekaju da ga kupe i večina ih neče ni gledat cijenu jer ako si može priuštit tu grafu hladnjak mu neče biti problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: mrVivi. 24.04.2009. u 22:07. Razlog: Kad si več briso nisi mogo i stumbati je (nisam :-) ) - ( ljeni li smo ::)) ) - |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
|
e da vas pitam stalno se grafa pregrijava tj vent sam stavio prvo na 40% i tako je radilo mjesecima i nije se temp penjala preko 80 stupnjeva i sad vec moram stavljat na 45% i grafa se i dalje pregrijava jel postoji neko rjesenje a da je trenutno?! mozda da prasinu ispirim van?! ali ne mogu vjerovat da toliko smeta..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Kad ce vise taj 4870x2 xtreme cooler
![]() |
![]() |
#540 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() http://www.asus.com/product.aspx?P_I...odb&templete=2 Zašto tako nisu serijski napravili, to samo ATI zna. 20$ +/- stvarno ne igra ulogu.
![]() |
![]() |
|
|