Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.02.2009., 14:01   #1
eXodus_1
Registered User

Datum registracije: Nov 2007
WLAN iPhone problem

pozzz...e sad neznan jeli ovo hardware ili softwer problem,al nadam se da cete mi pomoc evo ovako:iman jedan problem,ovako..iman doma wlan od d-linka...i Iphone 3g...i sad kad u iphone 3g nadjem svoju mrezu,upisem sifru i sve te seme,kad se konektiram budu mi sve 3 crtice gori lijevo u kutu sta budu kad si spojen na wlan,, ionda nakon minute se te crtice spuste na jednu crticu i onda mi sve sporo radi ,tj pretrazujr,na cyidi mi nece da download nekestvari jer mi kaze da je host nedostupan(unreachable)i tako to.
pokusao sam i iz daljeg al nista opet...kad se spajam sa laptopom sve bude uredno,dakle s laptoopm svojim ili sestrinim se uredno spojim i surfam lipo full brzinom,al eto iphone mi nece neznan zasto...kad trazim mreze u iphonu nadje moju i bude full signal,ja se spojim i nakon minut ,2 padne na jednu crtu,i cesto se desava da mi nece da otvori stranice na netu,na cydii kad trazim aplikacije i kad zelimn nesto installirati,kad stisnem za install stane i ne downloada apllikaciju i posli toga mi napse da je host unreachable i tako to... neznan sta je ...stavit cu neke slike mozda vam pomogne ovo...btw.jucer sam se uredno u priajtelja spojio i surfao,gleda youtube,i u ovom kaficu isto bio otvoren wlan i spojio se normalno i surfaoa doma nemogu :S.sta onda sve upucuje da je do wlana... :S evo neke slike mozda ovo pomogne.

ovo je na iphonu kad se spojim.a sad mi reciti sta da vam printscreen posalje od ruterta... jer ima puno sekcija i pod sekcija vise nznan sta da printscrenam i stavim :S :S

bio bi jako zahvalan ako mi neko pomoge,pretpostavljan da je do Wlana...iman od tcoma modem adsl2253eu (elcon) i wlan ruter od dlinka di-524
eXodus_1 je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2009., 14:31   #2
Fadolf
Premium

Fadolf's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Jesi probao resetirati network postavke iPhonea? Zna to zafrkavati...
Fadolf je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.02.2009., 14:42   #3
eXodus_1
Registered User

Citiraj:
Autor Fadolf Pregled postova
Jesi probao resetirati network postavke iPhonea? Zna to zafrkavati...
jesam jesam..al opet nista... :S

cudno mi da mogu se spojit u prijatelja i ukaficu,doma nemogu,,a doma normalno spajan laptop :S
Staro 27.02.2009., 17:22   #4
thopok
Guest

Datum registracije: Jun 2008
Tips when using Wi-Fi

Citiraj:
Check the website for the manufacturer of your router/Wi-Fi access point to see if you have installed the latest firmware/software update for your router/Wi-Fi access point.
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2009., 16:37   #5
eXodus_1
Registered User

Citiraj:
Autor thopok Pregled postova
ovo sam gledao sve,provao..al opet nista

iman adsl modem elcon adsl2253EU od tcoma i wireless ruter nedavno kupljen d-link di-524 ,evo par slika kad udjem u ruter kako je podeseno.ruter sam podesavao putem wizarda kojeg mi je ruter kao preporucio i normalno koristim net na kompjuteru u routing modu(da mi je upaljen cim komp upalin) i na laptopu sad taman pokusa spojit se uredeno je sve, i odma pokusa iphone i spoji se al se spusti na jednu crticu i nece npr da update npr usa sam na fejsbuk pa nije update,kad s cyidie sam pokusa skinit sad nesto nije moglo skinit,unreachable host..bla bla..na iphonu sam podesavao ono kako ide,u setting>Wifi> upalin na on> onda on nadje ruter s punim signalom,konektiram se (prvi put sam upisao sifru,ostao je zapamcen) i to je to,,,evo sad par slika..

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno