|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
(riješeno) SATA driver
Imam ploču soltek sl-75frn2-rl , jedan ata disk i jedan sata! Do sad sam pri instalaciji Windowsa koristio disketu sa sata-raid driverima (on-board Promise PDC-20376 SATA-RAID Driver V1.00.0.13). Ali sad mi je disketa bila ostecena i instalirao sam Windows XP bez diskete sa sata driverima. Windowse sam instalirao na ata disk. Sad mi naravno windowsi ne prepoznaju sata disk. Ali za vrijeme bootanja računala mi se pojavljuje kao i inace FastBulid (tm) Utility ali ne nade disk, ali kad stisnem ctrl+f za konfiguraciju na AUTO SETUP mi kaze no available disk, ali ga na VIEW DRIVE ASSIGNEMENTS ga nade isto ko i na DEFINE ARRAY i status mu je functional, ali kad idem na REBULID ARRAY mi pod array 1 vidi disk ali kad stisnem enter na njega pise recovery is not applicable... Molim Vas da mi odgovorite da li postoji koji nacin da mi disk proradi bez da reinstaliram windowse i onda sa disketom instaliram drivere! Hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
čemu uopce windows na ata disk? :S |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
kako sam znao da ce to neko pitat ![]() sad sam pregledo cijeli bios i trazim kak da postavim da mi sata radi kao ata jer onda necu trebat drivere, al nigdje da nadem tu opciju mada bi trebala negdje biti... DODATAK: sad sam skuzio da ga FastBulid (tm) Utility uredno prepozna za vrijeme bootanja i da se samo u win ne vidi! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 28.02.2009. u 18:58. |
![]() |
![]() |
#4 |
Stažista!!!
Datum registracije: Feb 2009
|
onda rokni driver sa CD-a od matične, za Sata raid i finito...ili one što imaš na disketi probaj skinut sa neta.... Odeš u Device Manager i updeataš driver
#5 |
Premium
|
radi
Hvala! RADI! moze lock! |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor