|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Pukla poluga za pritezanje proca
nadam se da sam temu otvorio na pravom mjestu... evo ukratko na soc.478 pukla ona sa strane capica koja priteže proc.. imam li alternative npr.stezanje coolerom ili kakvo fiksiranje ljepilom itd... da li bi to u praksi radilo? ako je imao tko takva iskustva može ih slobodno iznesti ovdje... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Imao isti problem i covjek mi poslao ali do mene je doslo osteceno pa sam poljepio s super ljepilom i stavio sam okomito tanke zicice i to onda jos naknadno presao s ljepilom i jos uvijek mi drzi. Ili stavi na trznicu da ti treba ili kupi preko ebay-a ili vec kako. eBay link
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Gdje bolje ustanovit nego na: Integration overview (478-pin package)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
u pravu si thopok to je ova poluga s linka slika br.12,ona se komplet otrgla... i sad vas ja pitam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
a kakvi su kvarovi na njima,jel budem mogao kaj skemijat...podnožje soketa se nemože mijenjat- ![]() a volim ovu ploču ko sestru družimo se dugi niz godina...ako budem morao bacati mislim da bude suza krenula... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
nije moguće da nitko nije imao ovakav slučaj,mislim s kulerom malo jače stisnuti proc i lagano ga s nekakvim ljepilom okolo malo namazat da je fiksan... samo kak bude u praksi to radilo kad se zagrije...uf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
ma ta poluga samo pomice gornju plocu da proc sjedne na kontakte!pomakni ju rucno i zaglavi s necim i amen!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|