|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
zamjena maxtv modema
ovako imam dlink dsl-584t i želim ga zmjeniti nekim drugim koji bi podržavao i wi-fi , a da nije i t-com. ja sam razmišljao o ovome http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1010656 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije li jeftinije kupiti polovni D-Link G684T ili Thompson? G684T se može preflashati da podržava i Annex A (Optima).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisam siguran, ali mislim da max tv ovisi o firmwareu uređaja tj. da mora biti podržano u softveru samog uređaja, a ovaj tvoj to sigurno nema.
![]() |
#5 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Na DSL-2640B omogućavanje dotične usluge ne bi trebalo predstavljat problem. Citiraj:
za koji nije pronađen emulator(treba se uvjerit npr. pomoću manuala). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da bi uređaj mogao podesit za T-Com adsl (Annex B) + MaxTv isti mora imat opciju podešavanja više različitih istovremenih konekcija. D-Link ih zove PVC (0-7). Evo jedva iskopao manual za "blizanac" uređaj (2640 - Annex A), interesantno za 2641 (Annex B) svi linkovi za njegov manual ne vode "nigdje" (ima ih na ftp - u al server neda skinit. Gore spomenuti PVC postoji i kod ove nove serije, dakle nije problem samo treba ubacit parametre (postoje tu na Mrežama a mogu ih i ponovit ako treba). Također ti je sugerirano da nabaviš na tržnici D-Link DSL-G684T ili Thompson 780iWL, jednostavnije i jeftinije rješenje. Neka te ne buni starija vs novija serija uređaja. Predloženi 684 se pokazao puno bolji od 584 kojeg sada imaš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|