|
![]() |
#61 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bilo bi dosta offtopičarenja ![]()
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Da li itko zna kako iskljucit onaj CrossfireX logo koji mi se nekim cudom pojavio nakon instalacije novih drivera?? Mislim na onaj u gornjem desnom kutu sta se pojavi u igrama. U Catalystu nema nikakve opcije za to iskljucit..bar je ja ne vidim ![]() Ps imam HD 3870X2 i vistu |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Rade bez problema na windows xp 32-bit, vista 32-bit, windows 7 32-bit te windows 7 64-bit(barem meni).
![]() |
#64 | |
Premium
|
Citiraj:
Kao prvo imas pravo sto se tice Catalysta, tamo neces naci tu opciju ali mozes priko ikone. Znaci ukljuci opciju da se ikona prikaze pa ovako: desni klik na ikonu -> 1. po redu gpu -> CrossFireX Settings -> Show CrossFireX status icon. To iskljuci i nemas problema ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ovaj vikend cu da reinstaliram Windowse. Pa bih nakon reinstalacije instalirao ove nove drivere. Netko mi je rekao da moram flashati bios i obaviti jos neke gluposti kako bi mi sve radilo kako treba nakon instalacije drivera? Je li to istina ili mogu samo instalirati drivere na svjeze Windowse i furati dalje bez problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Cekaj, ti to ozbiljno mislis? Pa naravno da ne trebas flashati bios prije instalacije drivera. Kad instaliras windowse instaliraj i nove drivere i to je to, nikakav flash ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() Danas ja jaranu kazem da sam vidio na netu nove drivere za grafu. Veli on meni kako on to nikada nece instalirati jer je to jako komplicirano zbog toga sto moras flashati biose i obaviti jos neke zajebancije. Ja sam sumnjao u to, ali ipak sam pitao - bolje pitati nego skitati.... Vozdra, hvala... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#70 |
Neka vide da nas ima...
Datum registracije: Feb 2008
|
hm... nakon sto sam instalirao nove drivere ne zeli se otvorit Catalyst Control Centar u procesima vidim kako se pocne "vrtiti" ccc.exe ali nakon cca 10s se makne i nista ... (reinstalacija nije pomogla) zna netko u cemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Premium
|
Hmm, nisam siguran.. Probaj napraviti uninstall pa s driver cleanerom sve pocisti. Prije same instalacije drivera updateaj net-framework... To je sve sto mi trenutno pada na pamet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Neka vide da nas ima...
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Banned
Datum registracije: Apr 2006
|
Radeon HD4850 stucanje u nekim igrama
Pozdrav! Naime prije nekoliko dana sam kupio u Ve-mil-u Gainward Radeon HD4850 graficku karticu, jer mi je zastarjela Nvidia Geforce 7600GT jednostavno preslaba za novije i atraktivne naslove. Naravno uzbudjen kupnjom odmah sam instalirao nevedenu graficku karticu u sistem i instalirao najnovije Catalyst 9.1 drivere. Cisto iz znatizelje za perfomansama globalno hvaljene ATI-jeve kartice pokrenuo sam igru "Mirrors Edge". Podesio sam postavke na nativnu rezoluciju monitora ( 1680x1050 ) sa najvisim postavkama i ukljucenim 4x Antialiasing-om i ukljucenim V-sync-om. I zaista perfomanse su ocaravajuce, no primjetno je neugodno 1. sekundno zastajkivanje vrtnje grafike. Pokusao sam i sa drugom igrom "Left4Dead", no takodjer se javlja stucanje grafike. Promjena drivera na 8.12 nije donjela pozitivan ucinak. Problemi se javljaju kod gore navedenih igara, dok kod "Far Cry 2", "Fallout 3", "PES09", " Tomb Raider - Underworld" sve radi odlicno. Gumb "Moj Komp" ce vam reci o kakvoj se konfiguraciji radi. Svaki komentar je pozeljan! Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
2. physx je iskljucen 3. Znam za dual core probleme kod ove igre ( rjesit cu to kad uhvatim vremena ) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
driveri, sistem? kakvo je stanje sa tim, cime si micao stare drivere? jel os ok, koliko star, jesi formatirao pa stavljao novo kad si promijenio grafu? inace osobno preferiram svjez os, pogotovo kod mijenjanja graficke kartice. cesto naletim na neodobravanja, ismijavanja i negodovanja prijedlogom, ali onda barem znas da zeza nesto sa driverima (naravno, ako zeza, a nije mi se dogodilo da nesto ne radi kako treba). jer jako tesko da je do sistema, kad je nov, jel. inace, fulao si podforum. mislim da je ovo puno prikladnije softverskim problemima, jer je 99% problem u driverima.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Banned
|
Citiraj:
Drivere sam micao Driver Sweeper-om. OS je i vise nego O.K., star je negdje oko 6. mj., odrzavan, mazen i pazen. Mislim da za to nema potrebe, mjenjao sam vise grafi na instaliranim sustavima i nikad problemi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
bas ovo napisano, pogotovo ako ocito nesto zeza. ne kuzim kako je to postala tolika tlaka ljudima, ja formatiram, instaliram xp, potrpam drivere/programe/igre u manje od dva sada. a da je sistem mazen i pazen maximalno sto se moze, opet nece raditi bolje i brze nego svjezi sistem. mislim, ako ti zeza u dvije igre, ocito nesto negdje zeza. dakle, moja preporuka je format/install.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Banned
|
Eto malcice se igrao sa driverima, deinstalaciojm istih, i instalaciojm, izgleda da su neke datoteke ostale pri deinstalaciji 9.1 drivera, mada je driver sweeper reko da je sve cisto, pokretanjem istog u Safe mode-u se pokazalo da tome nije tako, nova instalacija 8.12 drivera brise probleme u prvom postu, sad se sve glatko vrti, poglavito Mirrors Edge.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
noise freak
Datum registracije: Jan 2007
|
Catalyst profil load pri dizanju Windowsa?
Zna netko kak namjestiti da se određeni profile u Catalystu loada kod startupa Windowsa? Tam u opcijama ne nalazim to, samo nešto za hotkeyeve i sl... Ukratko, imam dva windows profila (korisnika), jedan za HTPC, a drugi za main PC, pa želim u Catalystu složiti da mi se kod startupa HTPC profila loada Catalyst profil sa postavkama rezolucije za plazmu, a kod profila za main PC da mi se loadaju postavke za monitor. Koji je najlakši način za to izvesti? EDIT: nvm, rješio sam. Jednostavno rješenje - treba kliknuti na desktop shortcut u postavkama profila u Catalystu i onda taj shortcut staviti u startup folder. Zadnje izmijenjeno od: agm7007. 15.02.2009. u 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|