|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Povremeni reset - temp problem?
Vec nekoliko puta mi se desilo (ali rijetko, stvarno rijetko - tipa s mjesec-dva dana razmaka) da mi se comp odjednom restarta. Ono, radim nesto bezveze u windozima (XP pro), stjaznam, surfam, pisem mail, nesto u excelu i slicno - dakle nikakve igre ili tak nesto i odjednom PUF - mrak i comp se reboota. To se onda moze (ali i ne mora) ponoviti par puta. Sto me dovodi do zakljucka da je mozda nesto vezano uz temp, tj hladjenje. Kolika je "normalna" temperatura? Na LCDu na prednjoj ploci obicno pokazuje oko 70 (valjda proc) i oko 35 (valjda kuciste). RPM ventilatora nikad nije ni pokazivao - ili stvarno ne radi ili nije spojen ploca je s.775 DG965RYCK a proc Intel Core 2 Duo E6300 1.86 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Navedi i ostatak konfe. Pogotovo grafu i napajanje. 70C je solidna temperatura za procesor. Vjerojatno bi trebao očistiti cooler procesora i zamijeniti pastu na njemu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Neko noname mid-tower kuciste i 500W napajanje. unutra su jos: Seagate 320 GB SATA2 7200 2x512 DDR2 @ 800 Pioneer DVD RW, dakle nista posebno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Kolka ti je temperatura grafe...jer sam vidio tu po problemima da te powercolor imaju dosta problema sa hlađenjem...ali u najviše slučajeva dok se nešto igra
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|