|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Pozz! Trebal bi pomoc, kak si mogu slozit dvije podmreže na PCu koji ima jednu lan karticu? Da malo bolje objasnim, do sad sam bil spojeni na jednu veču wireless mrežu preko Ap-a, na toj mreži je subnet postavljeni na 10.1.x.x i tak imam u lan, a sad nedavno sam dobil modem huawei i to bi htel ostavit na 192.168.x.x da mi se ovi sa wifi ne spajaju na moj net i da imam pristup modemu svako malo(bez da mjenjam adresu na lan). Sad dal ja mogu pomocu neke rute u modemu podesti da iako sam na 10.1.x.x da mogu na modem koji je 192.168.x.x? Znači da koristim oba subneta btw.nadam se da sam uspel objasniti, mada je pitanje malo laičk ![]() i da, necu odgovore tipa kupi si još jednu lan karticu ili stavi mtk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() 1. Još jedna mrežna kartica 2. Virtualne mašine, pa mreži koliko hoćeš na istoj kartici 3. Program sa mrežnim profilima (ali to nije dinamičko rješenje)
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
tnx @greg radi super, nisam ni znal za taj multiple IP ![]() btw. imam još jedno pitanje cisto iz znatiželje, pa ako neko znal... dal se može na modemu (ja imam huawei) postavit neka ruta pomocu koje bi to radilo, ili nekaj slicno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije mi bilo par dana doma, pa danas se cjeli dan igram sa tim i vec sam lagano lud, bilo da slozim routu na modemu pomocu koje mogu na drugi subnet ili pa slozim multiple IP, isti vrag, kad nemogu da slozim dns za oboje. Molim pomoc! ako neko zna, jer ja nemam vise ideje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Pa stavi jednu adresu dns-a od optime, a drugu od wirelessa kao backup soluciju. A i pod advanced opcijama možeš nadodati servera.
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Nece nikak radit oboje primjer |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |