|
![]() |
#1 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Grom
Ovak, EPOX & Barton riknuli na pojavu zvanu grom pa sad Gdje ima za nabavit Lanparty rev.B(Tajvanuša) i jel ima ona rupe za Thermalright SP97 te dali je 2600+ Mobile bolji clocker od 2500+(mental???) BTW:Bjesan sam kao vjeverica inače,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ![]() Ode u Quartz 2733(stabilnih sa Thermalom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bože zašto me kažnjavaš,kak bi super bilo da mi je otišla GeForcica s vmodom pa kojom bi ja to trgovini podvalio Dali da idem reklamirat(mislim na procu i matičnoj se ništa ne vidi) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Grom
Citiraj:
Bad luck, kolega.Možeš ju nabaviti u JPatelieru u Klaićevoj u ZG, rev B, naravno, 990kn.Za thermalright ti ne znam, to će bolje netko drugi znati...2600+ nisam siguran, ali rekao bih da i nije bolji. Probaj s reklamacijom, pravi se izuzetno glup, kao nemaš pojma što je bilo...možda upali.Bilo kako bilo, sretno! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
DFI imaš U NObilisu, Artesu, Thermalright u Linksu a moguće i u Artesu. 2500 M je boilji od 2600 M
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Sad imaš sve savjete...još smo samo Freeka čekali. Kako ti kaže, ustvari bi bilo najsmislenije da će OC proca ovisiti o samoj seriji proca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
za proc sve ovisi o stepingu....čak ima nekih 2400+ sa početka ove godine (mislim da je 2 i 3 tjedan) koji bez frke idu 2.7GHz.....što moj nemre (zasada ![]() za dfi su ti rekli gdje ih ima... da bi montirao thermalrighte na dfi trebaš moddati backplate ili naručiti neobackplate izvana (USA,UK,Švabija...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
U Nobilisu neće biti LanPartyce još bar mjesec dana (tak su mi rekli), nemaju je više ni na cjeniku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ako kazes stipe da nema nikakvih vidljivih ostecenja (zagorenih mjesta), vjerujem da ce ti priznat garanciju. jedino sta takav proc vise neces dobit ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Istina proc teško da ćeš takav dobit al svakako pokušaj reklamirat. |
![]() |