|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
zone alarm alert problem
Izludio me Zone Alarm pro, kad se spojim na Internet svakih cas mi se otvara prozor «zone alarm pro alert» gdje me pita «do you want allow Internet Explorer and components to access the network» i «do you want allow Windows Explorer and components to access the network» svaki puta potvrdjujem sa Yes ali nigdje nema mogucnosti (remember this answer ....) da mu kazem da me vise ne pita za dozvolu. Inace u programu zone alarm u PROGRAM CONTROL/programs u kolonama access i server sam ukljucio sve kvacice alow za oba programa (int.expl. i win. Expl.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
koju verziju zona alarma imaš ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Registrirana verzija "Zone Alarm pro 3.5.103" Sta je najcudnije za sve ostale programe za koje me pita postoji «remember this answer the next time....» osim za Internet Explorer i Windows Explorer |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
hmm , pa bilo bi dobro da si nabaviš noviju verziju , tj. sadašnjhu 5.0 a ovo probaj ovak srediti pokreni zone alarm control center ( klik desnim gumbom miša na ikonicu zone alarma i odabereš "restore zone alarm pro control center " onda ideš na program control i tam najdeš internet explorer i kraj njega ispod access ( podjeljen na trusted i internet ) i server ( isto podjeljen na trusted i internet ) metneš kvačice ( samo klikneš i pita te kaj očeš metnuti nakon toga te več IE ne zafrkaval ali ti preporučam da si skineš ili nabaviš najnoviju verziju ZA
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|