|
![]() |
#1 |
Link na virus.
Datum registracije: Jan 2008
|
Nestala pržilica u laptopu Acer 5510
Bok ekipo ovak imam laptop acer travelmate 5510 i gore je pionner pržilica mislim oznke dvr k16 , i jednostavno je nema u biosu ni u windowsima , a ovak radi i svijetli lampica. Da ako se pitate skeniram redovito sve sa antivirusom i cisto je koristim avast proessional uredno updatiran . sta da radim? probao i onu caku da pokaze hidden device i malo radilo i opet ga nema u biosu ni u win?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
apsolventus
Datum registracije: Oct 2008
|
pa ak ga bios ne prepoznaje onda nije do virusa kad sam citao o problemu iz teme o aceru 5100 vidio sam na netu da se ljudi javljaju da im je nestajanje pržilice bio prvi simptom...znači acer kvaliteta je u pitanju. Probaj ga izvaditi van, ako ide, inace ga drzi samo jedan vijak. Pa ga vrati. A prije je radio i ništa u biosu nisi mijenjao?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Link na virus.
|
Ne Nisam prije niš mjenjao u biosu . Meni je laptop strava imam ga 1 god vec nis od matice i sl. nisam imao problema sem przilce vec je jednom bila na servisu ostalo radi za 5. i proceor je dosta jak turon 2.2 iako je starija generacija procesora . zna raditi tjednima on line bez gasenja i radi super. Nego moguce je ono sto kazes ce probam, znaci dovoljna je jednu vidu izvadit ok ce vidim za koj dan pa ti javim hvala na brzom odg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Link na virus.
|
Majstore probao to što si rekao ,ali i dalje isto , ona svijetli ko da radi kad je otvoris i zatvoris al na kompu je NEMA! Ima li još ko kakav prijedlog? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
apsolventus
Datum registracije: Oct 2008
|
sad kad ju znaš izvaditi, nađi drugi laptop pa probaj s njega staviti u svoju pa da znaš dal je stvar u pržilici ili laptopu prije je normalno radio i jednog dana samo nestao?
![]() |
#6 |
Link na virus.
|
Da tako je nakon servisa je radio ok , i odjedamput nestao ,poslusat cu tvoj savijet pa ti se javim za koj dan...hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|