|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Fali 1Gb na HARDU
Problem je u tome sta je na hardu fali 1Gb,a nemamo pojma kamo je nestao. Radi se o hardu cca 7.5 Gb na kojem je sve instalirano (FAT 32) i kada udemo u c i sve oznacimo i pise da zauzima recimo 5.5 Gb a kada odemo na c pise da ima mjesta za jos 500-1 Gb mjesta u cemu je stos.Hard je malo premali pa je bitno tih 1Gb.... U cemu je kvaka? Zaboravih reci da se radi o WINXPu,256 DDRa,1.7 Athlonu i bla bla... Evo bas gledam slicna je stvar i kod mene na hardu pise da zauzima 18 gb,a ja sve pregledao i dode mi 16Gb... Da li pomaze sta ako ukljucim :compress drive to save disk space. Desni klik na C: propertis i dolje je na dnu to.Cemu to sluzi je to korisno?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
"Virtual memory" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Just4Fun
Datum registracije: Nov 2003
|
pa windowsi ti uzmu harda za memoriju pa si pogledaj tam negdje imas u options ili negdje "let windows manage virtual memory" ili tak nes slicno, i to maknes i stavis kolko ti oces, al brijem da manje od 300MB nije preporucljivo...
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Virtual memory, hibernacija, system restor...To su sve stvari koje ti uzmiaju mjesta ako ih uključiš. Moraš "otkriti" sve fajlove (Tools/folder options/view) i sistemske i ostale da bi ih "vidio. Hibernaciju, system restor ugasiš, page file prebaciš najbolje na drugi disk i mir... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|