|
![]() |
#1 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
FuCKEN FREEZING
Tjekom ige mi na monitoru nestane slike(no signal input) ili se smrzne komp! Hilfe Konf: AMD Duron 1200 (GlacialTech Igloo 2310 white box Cooler for Pentium III, Celeron, AMD upto 2600+) MS8308EP(266) 384 SDRAM Conect3D Ati Radeon 9200/9200SE MS CMI 8738 6 chanel sound card Segate Baracuda 40GB, 7200rpm floppy Samsung 3,5** CD/RW Liteon 40x12x48 Samsung 52x ATX 300W |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2004
|
najvjerojatnije problemi s grafičkom, tj. driverima! Koje drivere imaš? Probaj sa novim omega driverima!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa gle, moze biti puno stvari, recimo: 1. da li si overclockirao cpu? 2. da li si overclockirao graficku? 3. da li ti hladnjak od procesora dobro nalijeza na procesor (ravno)? 4. kakvu termalnu pastu koristis? 5. da li se ventilator od proca vrti? 6. directx verzija? 7. jesi li isprobao uopce s nekim drugim driverima? 8. mozda ti je ram u komi 9. mozda ti je napajanje u komi - koje je marke? itd... ajde za pocetak odgovori na ova pitanja, pa cemo dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ili jednostavno nogom potegnes kabel od monitora pa ti se iskopca
![]() |
![]() |
#6 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
1.Napajanje je "MS 300W" 2.Direct X 9.0b 3.Ništa nije overclock-ano. 4.hladnjak dobro leži 5.nove drivere upravo skidam s -neta. 6.kabel nije "spuknut" s monitora P.S.-to mi slučaj samo kod XP-a, no na 98-smici se to ne dešava, no ipak xp mi treba zbog nekih stvari!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
ja bi svoje novce stavio na drivere onda.. probaj promijeniti sve drivere do kojih mozes doci redom dok ne proradi (znaci maticna/chipset, graficka pa zvucna i nakraju ponovno instaliraj directx) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|