|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
(riješeno) Skidanje procesora sa hladnjaka
Pozdrav svima. Jel netko zna dal postoji neko otapalo za skidanje termalnog ljepila. Proc se tak zaljepil za hladnjak da ga nemrem skinut. Probao sam sve zivo (aceton, alkohol, sila) i ne ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
stavi ga da radi i kad se dobro ugrije ugasi i probaj skinut |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Termalno ljepilo ili pasta? Ako je ljepilo, teško da ćeš ga skinuti. Inače, ja kao otapalo koristim lavandino ulje. Otapa sve živo, uključujući i neke vrste plastike, nije agresivno za ruke i nije otrovno. Edit: ako je ipak obična pasta, onda kao što su ti rekli zagrij i probaj malo okretati hladnjak prije nego ga povučeš.
![]() |
#6 |
Registered User
|
Mislim da nije pasta nego bas ljepilo. Probao sam ga ugrijat s fenom i nista. A nemrem ga pustit da radi na ploci jel je riknula i nemam drugu. Ima jos tko kakav prijedlog? Btw. proc je pentium 4 (northwood). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I ako je ljepilo u pitanju, mislim da nemaš boljeg rješenja osim Bruninog...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma kako je Bruno_Rv rekao, srafciger i gotovo. Zilet ili skalper su pretanki i savitljivi da bi mogli posluziti kao dobra poluga a vecinom (zapravo ako cemo po ono sto sam sam dozivio nikada) neces s tako necim uspjet "zarezat" izmedju proca i coolera i tako ih razdvojiti. Ovo je jednostavno i brzo rjesenje i ako se ne primjenjuje neka nerazumna sila potpun sigurno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
moj frend je imao sličan problem, al s amd procesorom/hladnjakom neznam kak je uspio al samo je povuko hladnjak i skinuo ga je zajedno s procesorom loool na svu sreću sve mu radi ko i prije a nemaš drugo rješenje nego da ga plosnatim šarafcigerom odvojiš......sretno |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
Evo uspio sam s tankim odvijacem. Hvala svima na savjetima. |
![]() |
![]() |
|
|