|
![]() |
#1 |
Yeeepiyaye
Datum registracije: Jan 2009
|
6600 gt problem
Imam jedan problem koji su mi rekli da se moze rijesit flashanjem biosa graficke. Naime graficka kad se umetne u komp ventilator zavrti ali ekran ostaje crn. Kad uz nju umetnem jos jednu pci graficku i podesim u biosu da dize grafiku sa pci isto ekran ostaje crn. Pci graficka valja provjereno. Pa me zanima mozda ima jos koja opcija u biosu... imali tko kakvih iskustava sa ovakvim problemima zato sto mislim da bi ipak trebalo dic nesto preko pci graficke iako je agp isto ukljucena. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako misliš da možda BIOS na 6600GT ne valja, izvadi je van i digni sustav preko PCI grafe. Ukoliko uspiješ bootati, u MBO BIOS-u promijeni prioritet grafičkih kartica tako da PCI bude prva. Zatim vrati 6600GT i vidi hoće li se opet bootati.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Yeeepiyaye
Datum registracije: Jan 2009
|
Pokusao sam ovako da ostavim prioritet pci, a umetnem agp i nista opet crn ekran. Postoji li kakva opcija da on nasilu digne sa pci-a zato sto je meni crn ekran i kad umetnem i jednu i drugu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|