|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
(riješeno) HDD Problem Lenovo 3000 V100
Bok, frend me je zamolio da mu pogledam laptop jer se windoze nece dignuti. Kako ni ja bas nisam PCekspert mislio sam da je dovoljno reinstalirati win i to je to. No ipak, kada ubacim instalacijski disk win kazu "setup did not find any hard disks instaled on your computer". ![]() Prckao sam malo po biosu i tamo (ne znam ima li to veze) pokazuje da ima disk, a i sami win se pocnu dizat i nakon sto odrade pocetak ostane samo crni monitor. Ne znam da li je ovo dovoljno informacija pa sam tu za dodatna pitanja. Molim pomoc ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tome. 19.01.2009. u 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da pogađam - pokušavaš instalirati XP? Na pitanje je odgovoreno jedno milijun i pol puta samo na ovom forumu - fale ti SATA driveri. Rješenja (vidi koje ti je najzgodnije): 1. instalirati Vistu 2. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36885 3. u BIOS-u prebaciti 'SATA Mode' stavku u 'IDE'
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Hvala
Oprosti, priznajem gresku da sam trebao pogledati po forumu ![]() Hvala na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|