|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
(riješeno) Problem s diskom
Imam toshibin 2.5'' 80gb hard disk...napravio sam na njemu low-format sa programom "hard disk low level format tool"...i sad kad ponovo pokrenem sistem u BIOSU ga prepozna da ima 80 gb a kad se digne windows onda prikeze kao da diska opce nema ili pokazuje 0 gb ili kad hocu na njega staviti win onda ga stavi na 8 gb....di je nesalo ovih 70 gb? sad neznam u cemu je problem...i kako da to riješim???help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Moram priznati da bas ne razumijem zasto low-level format, no sada je gotovo. Najme low level format je nekada na starim diskovima bilo dosta uobicajeno i uz malo znanja i pridrzavanja pravila redovito uspjesno. S danasnjim diskovima to bi eventualno trebalo raditi samo sa software-ima proizvodjaca koji posjedjuju u sebi sve podatke o toj seriji i tjednu proizvodnje odnosno verziji firmware-a kao i svih ostalih podataka o disku za siguran low level. Dakle osobno nisam nikako pobornik low level formata univerzalnim alatima. Ali sada je ucinjeno sto je ucinjeno. Za svaki slucaj provjeri u BIOS-u jel ti SATA Native Mode na Disable !
Nisam za EU. Globalizacija je navece zlo koje je do sada snaslo nas planet ! Na forumu sam da ako nekome mogu pomoci, a ne voditi sulude beskonacne rasprave tipa ciji je veci i tko je bolji tehnicar! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
problem riješen....svejedno hvala na odg...provjerio na bad sektore sve je dobro...samo je u biosu trebalo prebacit s auto na large i sve proradilo ali svejedno nisu obrisani tragovi s diska...probat cu preko darik's boot and nuke... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|