|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ovako, laptop sam kupio prije manje od pola godine (ovaj iz "moj komp"). Polovicom 10. mjeseca sam instalirao Win XP Pro SP2 jer sam imao nekih problema s Nod32 antivirusom. Nakon toga sve je radilo bez ikakvih problema sve do Božića kad se komp počeo jako sporo paliti (nakon windows loading screena pojavi se i desktop ali treba pričekati par minuta dok se ne pojave ikonice u donjem desnom kutu (dolje kod sata ![]() ![]() ![]() Jutros mi ga je stari odnio na servis, i prije par minuta me zove i kaže da mu je lik sa servisa rekao da sam ga JA pokvario "nestručnom" instalacijom "svakakvih programa i windowsa". ![]() Prije svake Instalacije Windowsa (3 ukupno) sam formatirao disk, koristim originalne drivere, ni antivirus ni antispyware nisu ništa našli na disku.. U čemu je dovraga problem? Zar je moguće toliko sjebat komp običnom instalacijom Windowsa na čist HDD? I mogu li mi oni ne priznat jamstvo (3god)? |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Po opisanom problem je prvenstveno u hdd i njegovoj komunikaciji sa matičnom. Prvenstveno ležište hdd i SATA priključak. Zašto su se proizvođači / industrija odlučila za tako šugavo hardwersko rješenje teško je reći. Vjerujem da će cijeli "popravak" bit skidanje poklopca ležišta hdd, vađenje i vračanje hdd - a "do kraja". Jasno uz uvjet da krivac nije sami hdd i da pomalo otkazuje poslušnost. O postolarima, dimnjačarima i inim idi * * * * a koji se predstavljaju kao serviseri več je proliveno previše žuči. Navedi model lapa i "čuveni" servis. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|