|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
sky star nije jer sam ga bio izbacio i opet je zaledio, koristim modem adsl 2/2 + router, a nije ni on jer sam prije koristio kablovski modem motorola isti je bio problem kao sto kazes jedino u sto mogu sumnjati nakon svega jeste maticna |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ej!Ajd vidi dal ti se "ruši" i u safe modu baš me zanima.Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
nakon par dana testiranja, primjetio sam sljedece: kada sam povecao ram memoriju sa 2 GB na 3 GB cesce mi je komp ledio, pa sam probao sa 1 GB onda se dosta smanjilo to recimo zaledio bi mi jednom ili dva puta na dan, da li ovo nekome nesto govori ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
e ovako nakon par dana testiranja izvjestaj ![]() probao sam sa svakim slotom po 1 GB rama i u sva 4 mi je zaledio, ali dosta manje nego kad imam 2 GB (1+1), a najgore je bilo kad sam stavio 3 GB (1+1+1) tad je ledio ko nikad ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
|
a sta tacno da povecam od ovoga sve ili ... ??? ![]() cas latency tcl 5.0 ras/cas delay trcd 6 clk min active ras tras 18 clk row precharge time trp 6 clk ras/ras delay trrd 5 clk row cylce trc 26 clk asynchronous latency 5 ns |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
e ljudi pozz evo mene opet nije me dugo bilo jer sam malo posustao u ovoj borbi s kompom oko ovog problema, i dalje je problem prisutan je li moze neko reci ima li ikakve veze ovo sljedece: otisao sam u computer management-system tools-system-event viewer i tu su mi uvijek 3 errora uvijek prvi na (the iopem support fr Cygwin driver service failed to start due to the following error, the system cannot find the path specified) drugi na (the StarWind AE Service service service failed to start due to the following error, the system cannot find the file specified) i treci na (control manager the following boot-start or system start driver(s) failed to load i8042prt) tacno u vremenu kada mi komp zaledi, znaci svaki put u toku dana kada je zaledio jedna te ista greska ove tri ovim redoslijedom koje sam naveo, znaci li nekome ovo ista, svaka sugestija bi mi dobro dosla jer problem nikako da rjesim pored svega sto sam pokusao imam osjecaj da kad sam na netu da mi komp previse trosi procesor i graficku pa da dodje do neke krajnje tacke i tu onda dolazi do ovoga problema, nisam profesionalac ali tako bi opisao moje trenutno misljenje, s toga ako sam na neki nacin upravu bilo bi dobro da mi neko kaze je li moguce to regulisat da ne dodje do toga sto dolazi hvala unaprijed Zadnje izmijenjeno od: Exxxyyy. 16.01.2009. u 00:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|