|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Lite-On DRW-6s160p
Na ovom citacu, przilici, stalno mi zapinje ladica, zapne i nece da izadje, dosad bi se nakon nekih 20 - 30 puta pritiskanja otvorila no danas nece uopce. Pokusa sam sa spajalicom resetirat ga (ona mala rupa da budem jasniji), pokusa sam maknit masku no nisam uspia, pokusa sam na silu ga otvorit, pokusa sam preko racunala, cak i preko alcohol -a, no nista ne radi, jel mi ko moze pomoc, jel ovo nije prvi put. thx ia |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() nije to za resetiranje, nema prza reset. to ti je prisilni eject, uzmi iglu ili nesto tako usko ali cvrsto, i stisni malo jace unutra. trebala bi ti ladica izaci van kojih 2-3 milimetra, dalje ju mozes povuci. inace ako prza ima garanciju - reklamiraj. ako nema, izvadi ju van kompa, i sa donje strane ima 4 serafa. makni njih, i eventualno jos dva koja drze samu plocu. kasnije se prza raskopi cijela, mozes vidjeti dal je sto puklo, mozda izlizano ili nesto. *naravno, ako te zanima i ako imalo znas petljati oko takvih stvari*. i da, ako sto zeznes - sam si kriv, nemoj mene kriviti ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|