|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
PCI Grafička 8400gs
Pozdrav..imam jedan komp koji "slazem" nekom covjeku, i imam problemcic Naime, grafička je ova gore iz naslova, znaci PCI slot, onaj stari..i kada je stavim u komp nece se uopce dic sistem, nema slike na monitoru, i tak...cim je izvadim i ustekam monitor na maticnu on board grafu sve sljaka.. e sada..da li stvarno ta grafa ne valja ili postoji nes sta se treba podesit ili sta ja znam, da bi to upalilo...se uopce moze koristit takva graficka na tim novijim matinim pločama? i jos jedna stvar, kuciste ima display i milijon zica za postekat...ima senzore za temperaturu meduostalom..jedan je cpu,drugi hard, treci vga..kak se oni "ugraduju"..da li se ljepe ili gurnu samo u hladnjak? hvala na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Stara, ali baš stara grafika tipa S3 ide u PCI port. Novije idu na PCI-E port, malo starije na AGP. Sada koliko sam skužio preko PCI-E ti ne daje sliku, a on board daje. Koliko me iskustvo služi svakoi put kada je umetnuta druga grafička, ova se on board automatski isključuje ![]() Ako ne probaj je maknuti u BIOSu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
http://www.lost.hr/novi/ponuda4.php?...105d3b68e9fe1a evo to je ova graficka...ne ide u pcie slot, nego u pci samo.. 2 boris: zas nebi uzeo?pa imam par stvarcica koje neznam, ljepo se informiram, pa cu znat za sljedeci put..valjda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|