|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
![]() sada nezz jel hardverska ili softverska tea pa neka neko ispravi mjesto ako sam pogrijesio naime imam problem s komp, komp se restarta kada god odspojim mob se w810 s usb, sve ok radi dok razmjenjujem fajlove, al cim odspojim s usb-a komp se restartuje i kad se digne sistem pokaze slijedece http://img523.imageshack.us/my.php?image=probhh4.jpg probao sam s novim driverima za ovaj mob i instaliro al isti problem! molim za pomoc ps xp pro sp3 intel p4 3.0ghz abit sg-81 radeon 9600 ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
probaj promjenit usb port...neznam koliko rama imaš...ili su windowsi u banani
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
SP3 je tvornički u banani (pogotovo sa USB - ovima), jel koristiš Safe Remove proceduru? probaj obrisat temporary (barem iz foldera kojeg koristi mob ili utility |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
skini ovaj program >> http://safelyremove.com/ s njime radi 'safley remove' pa tek onda odspoji mob... meni se cini da ga ti iscupas dok je on jos povezan s PC-em |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
daco87, isti problem imao sam sa svojim K750 modificiranim u W800. Uglavnom, nije do Windowsa, jer probao sam više verzija XP-a. Ili možda je? Uglavnom, taman kad sam bio odlućio otići upucati novi firmware u mobitel, mislivši da ću time riješiti taj grozan problem, na poklon sam dobio Bluetooth USB s pomoću kojeg otada prebacujem podatke s i na mobitel.
![]() |
#6 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|