|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Samsung T220
Bok, zanima me dali mogu kako promijeniti Refresh Rate na navedenom monitoru na više od 60Hz jer mi je sad to maksimum. Dosta sam trazio na netu i na puno mjesta pise da moze na 75 Hz a ja to nemogu postavit pa me zanima razlog ili rjesenje, a da pritom ne ostetim monitor.Koristim: NVIDIA GeForce 8600 GTS, graficku karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
A kaj ti smeta 60Hz? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Itekako je !!! (s tri usklicnika). Ti bi definitivno trebao nauciti bar najnajnaj osnovnije stvari (koje su vise nego trivijalne) o monitorima prije neg stavljas 2 usklicnika nekom. 60Hz je default i na svim monitorima je tako. Nitko to ne mijenja jer nema razloga, pogledaj manual (user guide) ili kaj vec |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
imam jedan problemcic sa ovim monitorom, tocnije sa T220HD, naime kad postavim na picture na custome mode i postavim osvjetljenje i kontrast po svojim potrebama, monitor se se nakon 20-30 min. zacrni na 2-3 sekunde i resetira se na tvornicke postavke isto tako svaki pun kad ga izgasim pa upalim on se resetira na tvornicke postavke jel zna ko kako rijesit taj problem, jer mi vec ide na zivce... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Asshole
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
shop mode |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Asshole
|
a jel postoji kakav botunic da ga resetiram, ili ima li koji manualni nacin..? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|