Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.12.2008., 13:03   #1
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Nestala C particija, uzrok?

dakle, konfa je:
Mercury KOB PLE133 TFSMX
128MB sdram 100MHz
Intel Celeron 850MHz
Hitachi Deskstar 83,1GB
HP cd/rw
neko 350W napajanje iscupano sa P4 konfe

inace racunalo je od prijatelja, sredio mu cijeli komp i stavio svjeze vindovse. c partcija je bila 20GB, d particija ostatak - 60GB. i komp je izrdzao 3 dana (?), zove me da ne moze uci u vindovse, da se restarta. poberem komp doma, i zaprave, normalno boota, safe mod/normal boot - sve rezultira jako kratkim bsod-om i restartom. i tako cijelo vrijeme.

problem sam rijesio, ubacio iste vindovse, ali c particija je bila unknown, d particija ntfs i sve na njoj sto je bilo prvi put. kako je c particija postala unknown i zasto?
opet sam formatirao u ntfs-u, opet snimio vindovse i programcice, i sada radi bez beda preko tjedan dana. ali ono, ako se ponovi, sto da mu kazem? ako se kome dogodila slicna ili ista situacija, molio bi da napise (ako zna) koji je razlog tome.

zahvaljujem na pomoci.

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 22.12.2008., 18:34   #2
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
disk ili problem s naponom prilikom pisanja po pocetku istoga.
ako se desi ponovno kreni od napajanja. Ne mora biti nista posebno. Cak za takvu konfu i ne preporucam neki noviji brand s obzirom da imaju snagu na krivom railu
greg SE je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno