|
![]() |
#1 |
Guest
|
MSN problem
,,Windows Live Mess..salje okolo nekakve poruke bez mog znanja, jel to neki spyware i kako ga se rijesiti jer Spybot ne vidi nista..pls helppp ![]() sorry pogresan podforum..ispricavam se |
![]() |
![]() |
#2 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
imas virus nek ti aniti virus skenira sistem prepostavljam da salje onu poruku tvoja slika je na stranici bla bla bla pa neki link....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Iskreni savjet: nabavi neki drugi IM. Ima ih dosta koji podržavaju MSN i još su besplatni. Znam da se dosta ljudi žalilo da im je nova verzija MSN radila razno-razna s**nja. Nedavno sam imao prilike instalirati MSN na jedan lap. Stavio sam sve novo i sve je radilo do instalacije MSN-a. Onda je lap totalno prolupao, pa sam lijepo otišao na System Restore i vratio ga u doba prije instalacije MSN-a i rekao vlasniku da si to sam stavi ako mu je baš neophodno, ali da me ne zove ako bude imao s**nja poslije toga. Čik pogodi šta se dogodilo? ![]()
![]() |
#6 | |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
a jbg, najlakše mu reći da nabavi novi program ![]() probaj prvo napravit system restore na datum prije nego što ti je počelo drugima slat (ako znaš otprilike), ako to ne upali, odi na OVU STRANICU i probaj riješit sa dolje navedenim fixevima, bilo bi dobro da prvo obrišeš msn pa ga ponovo instaliraš, ugasiš ga i onda kreneš brisat s tim fixevima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
skini ovo (MSN Cleaner) http://www.mesea.com/descargar/utils...Mes.com%29.zip i nestat će ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|