|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
.FLV (Flash Video)
Imam .avi file veličine ~10MB. Želio bih ga prebaciti u .FLV datoteku - s čime to napraviti i da to ispadne kak se spada? Tj. radio sam ImToo converterom, Total Video Converter i tak dalje - i sve nabije 3x veću veličinu datoteke, a kvaliteta lošija ![]() pa ako bi mi mogao netko nešto preporučiti što radi kako spada - može se smanjiti kvaliteta (u zamjenu za veličinu) ali opet ne prejako. pa ako me može tko uputiti bio bih zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
u total video konverteru pogledaj bitrate rezoluciju i taq poigraj se sa opcijama
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
|
rješio pomoću Riva FLV Encoder, daje mi najbolje rezultate (TVC je bugovit sve u 16) ima i vodič i na adresi http://forum.videohelp.com/topic315188.html ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
/
|
misliš Adobe Flash CS3 Video Encoder? probao i baca sulude greške i neda mi se s tim onda zamarati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Ocito ti nesto ne radi kako treba, inace ako se radi sa videom na kompu preporucljivo je instalirati sto manje nepotrebnih stvari na disk(igre, codeci, playeri, i sl.), meni je recimo Flash encoder odradio posao 20ak puta savrseno i nikakve zamjerke nemam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|