|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Jetway NC62K GeForce ITX ploča
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Imaju oni i drugih krasota, npr. ovo za router / firewall i slično: http://www.jetwaycomputer.com/AMD2.html Contact us Jetway Computer Corporation Corporate Mailing Address 38507 Cherry Street, Suite E Newark, California 94560 Sales Inquiries mailto:sales_jetway@jetwaycomputer.com RMA mailto:rma@jetwaycomputer.com Warranty Information http://www.jetwaycomputer.com/Warranty.html Technical Support mailto:tech@jetwaycomputer.com |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
zakon, vidim da su zadrzali koncepciju malih maticnih. imao sam prilike imati dvije jetwayice, jedna 468 koja je normalnih dimenzija i jedna slot1 koja je onak, 20x20 cemtimetara ![]() samo sto da, steta sto ih nema za uzeti u hrvatskoj jer obje ploce jos uvijek kucaju bez ikakvih problema.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
To je odlično. Stavit to u neko malo home made plexy kučište i vozi. Možda bi Beštija mogao nabaviti tih ploča ako bi bilo dovoljno zainteresiranih.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ljepo, taman za neki mini htpc, za u ladicu ![]() imao sam jednu jetway s.478 imam ju i danas, samo što više ne radi, nakon cca 2god procurili kompletni kondenzatori. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Tako nešto slično imaju u Protisu. Ako je netko bio kod njih u dućanu na Trešnjevci, onda je vidio. Služi kao komp/blagajna, a matična je još manja od ovih. Nisam ziher, ali mislim da je VIA u pitanju
![]() |
#10 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Hehehe, i na nju stavit geminII i po njemu 2x120mm i imaš riješeno hlađenje kompletne ploče ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|