|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Problem sa bootanjem, nema beepa
Dakle kad upalim PC imam idući problem. Sve krene normalno napanje vrti ventove i HDD, sve OK, al' onda se ne moze maknut dalje, ne cuje se onaj standardi beep u pocetku. Resetirao sam PC par puta, odspojio sve, zamjenio ramove, probao razne kombinacije i nista. Imate li ikakvih ideja o cemu se tu radi? Btw. na moniter nema signala tj. ona lampica samo trepti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ploča riknula.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Prvo provjeri napajanje onda ploču. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
I ja sam sumljao na maticnu jer mi je vec prethodno crkla integrirana LAN kartica na njoj pa sam trebao kupiti novu, jos samo trebam provjeriti napajanje i grafu. Ipak bi mi bilo draže da je izgorjela ploca pa se sad mirne duse mogu prebacit na P35/P45 + e8400/e8500 ![]() No offense, fanboys. . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Imam sličan problem konfiguracija je Asus P4V800D-X s.478 P4 2,66 VGA ati radeon 9600. Prilikom paljenja led na ploči pokazuje da je ploča pod naponom, ventilatori zavrte (cpu,vga, hdd) ali nema bootanja, ili uboljem slučaju sve se upali i traži mi F1 za setup (pošto sam i bios resetirao) kad stisnem F1 komp se ugasi. Bio bi zahvalan za pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@gbd jesi provao to sve palit van kucista?Izvadi sve vani na stol pa spoji samo osnovne komponente i provaj upalit pa vidi rezultate..Koje je napajanje u pitanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Problem sa bootanjem, nema beepa
Citiraj:
Još malo detalja, konfiguracija je uredno radila dok se nije počelo događat šta se događa, nekad ne boota i nema beepa, nekad se izboota ali se prije dizanja windowsa ugasi,a rijetko se čak i dignu windowsi ali najdalje je šta posloži desktop i onda gašenje. Ploču san vadija i nema nekih vidljivih tragova izgaranja ali opet nekako mi se čini da je stvar u njoj ili možda u biosu? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Napravi Clear CMOS, istestiraj memoriju MemTestom, pa hard nekim alatima za to (npr. HDTune ili još bolje alatom proizvođača diska).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|