|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
nvidia7600 spajanje na tv
zanima me da li mogu spojiti pc na tv preko sony dvd playera koji ima komponentni ulaz,prvenstveno radi kvalitete prikaza slike..(vidi sliku ako sam dobro stavio kabel koji bi mi trebao)...znači da li je to kvalitetnije od s videa....i kako da to spojim..pc sa dvd-om,i dvd sa tv om...dvd ima ulaze :crveni,zeleni,plavi i s-video...grafička ima s-video i dvi i rgb...a tv ima s-video,video in (ili out nije bitno-žuti ulaz,mislim cinč) i dva scart ulaza...jer probao sam preko s -video kabla i nije dobro za raditi....nije zadovoljavajuća slika...znači najbitnije ,kako i kojim kablovima spojiti pc preko dvd-playera na tv ,da li se to može,i da li bi time dobio kvalitetniju sliku na televizoru..vidi sliku ..mislio sam spojiti taj kabel iz kartice na DVD-player u CRVENI,ZELENI I PLAVI ULAZ, i zatim spojiti dvd-player scartom sa tv-om..dajte pomozite HVALA!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li siguran da na DVD playeru imaš komponentni ulaz? Da je recorder, možda bi i prošlo, ali ovako, hm... Vjerojatno se radi samo o izlazu. Koji TV uopće imaš? Ako je u pitanju CRT, zaboravi na bio kakvo poboljšanje. Mogu ti pomoći jedino bolji kabeli i adapteri. Gledaj one s pozlaćenim konektorima. BTW, odluči se gdje želiš staviti temu, na više od jednog podforuma ne ide.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 10.12.2008. u 01:12. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|