|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
(riješeno) Forcebook odjednom nedaje sliku
instalirao sam gore Software za wireless karticu, i trazilo me reboot.... to je onak neobicno dugo trajalo, tak da sam ga jednostavno rucno resetiro. posle toga nedaje sliku.... vide se lampice i sat na njemu, ventilator puse, hard se pocne okretat, ali od slike nista.... nema garancije vise...a neznam bas sa laptopima....pa dajte okinite koji pametan savjet? malo je glupa situacija da bi nesto crklo, jer nisu radile igrice, nije se pregrijavao, ukratko, sve ok...do tog reboota... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sruk
|
evo moze odma rjeseno ![]() izgleda da je samo malo onaj 'kabel' izemdu laptopa i ekrana malo u komi, pa je nakon par otvaranja--zatvaranja prikazao sliku !! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Cuo sam masu prica kako se ti forcebookovi kvare ,od frenda koji radi u hg spota i kaze da svaki drugi dan i donose jedan FB na popravak ,i sam kaze da su to jako nekvalitetni laptop a ljudi ih uzimaju jer su jeftiniji 500-600 kn od konkurencije sa istom konfiguracijom... EDIT: Vidim da je rijeseno ,ako ubuduce budes uzima laptop nemoj FB. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Sruk
|
ma nije moj na svu srecu, nebi ni ja forcebooka uzeo. star je vec dosta i nije bilo problema sa njim do sad, sad radi, sumnjam da ce jos dugo, al eto.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|