|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Internet piše da je spojen a ne radi...
Znači imam ovaj speedtouch router i bio sam povezan bežično i stalno mi je bio slab signal, a najbizarnije je što sam bio udaljen od routera samo 2m.I negdje sam čuo da mi možda netko "krade" signal, pa da mi je zato slab.Odlučio sam zaštititi wlan mrežu onim uputama s t-comove stranice (ona shema s 13-znamenkastim kodom i sl).I ja to sve napravim po uputama.I piše mi sve ono u donjem desnom kutu desktopa :wirelees mreža spojena, signal excellent i sve ok,a kad odem u web-broswer piše Failed to connect. Bio bih vam zahvalan ako bi mi pomogli što da učinim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Imaš XP SP3 možda? (jedan od razloga) |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hehe, isti slucaj frend iz Rijeke imao. Stvar je bila da se njegov lap spajao na susjedov router a ne na njegov. Tako da je povremeno imao slab signal. Konfigurirali njegov router i sve je bilo ok sa wirelessom onda. Pa provjeri gdje se spajas.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ali kužiš nije meni sad problem slab signal, nego što mi piše da je internet spojen,a kad uđem u mozillu ili ie piše failed to connect.Išao sam zaštiti tu wlan mrežu preko onih uputa i sad ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ok, kuzim ja tebe ali ti mene ne. ![]() Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Možda ti uopće modem nije na internetu...to što je wireless spojen ne znać ida ima interneta... Možda si usrao mac filtering ako si ga podešavao Možda si i krivi "kod" upisao kod spajanja na wireless Možda nisi dobio od dhcp-a ip adresu ili ti je manualno podešena kriva Ima toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
I usput ako neriješim ovu situaciju mogu li pobrisati tu wirelees mrežu s tim 13-o kodom i vratiti kako je bilo da me više ne traži taj kod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Ponovo sve podesi pa probaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
[IMG]http://img179.imageshack.us/img Da ne dužimo s ovim, mogu li ovu drugu mrežu odozgo (ta famozna s tim kodom) samo izbrisati i ponovno postaviti običnu kao i na početku (boli me briga više što mi je signal slab samo da imam internet) bez da je zaštićena i sve to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Dragi, Nemoj se naljutit zbog ovoga, ali mislim da nemaš pojma što radiš, a s obzirom na ovu sliku, teško će ti netko pomoć preko foruma. Zamoli nekog prijatelja da ti sredi stvar... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|