|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Par Pitanjca...
OVAKO, MATICNA JE IZ SIGA, U BIOSU KAD ZELIM PROMJENIT NAPON, NAJMANJI MI JE 1,75V. JELI TO ZBOG PROCESORA (PALOMINO) KOJI PO DEFAULTU RADI NA 1.75 PA MI ZATO NE NUDI MANJE? NAMJERAVAM UZET NEKOG BARTONA PA ME ZANIMA HOCE LI MI ONDA PONUDIT MANJI NAPON? I DA STO MISLITE O OVOJ PLICI; Gigabyte 7N400L1 ? KAKVA JE ZA OVERCLOCK? PITAM JER JE DOSTA JEFTINA A IMA NF2-ULTRA CIPSET PA I O OVOJ; Soltek 75FRN2-L. KAKVA JE TA?
none Zadnje izmijenjeno od: FERRYS. 17.06.2004. u 11:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Kao prvo - nemoj urlat, nije pristojno. Dao drugo - Gigabyte može proći , Soltek je za bacanje kroz prozor i sastrašivanje male djece. Osobna preporuka: Epox/Abit - pokazale se kao najbolje u omjeru cijena/kvaliteta. Kao treće - Barton 2500+ je zaključan. Tako da do 3200+ bi trebal ići, iznad skoro pa nemoguće. 2500+ Mobile je otključan i puno bolji clocker. Kao četvrto - ako namjeravaš clockat, nabavi kvalitetnije napajanje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ili ako oces najbolje onda dfi lanparty ili se barem po netu prica da je najbolja
![]() |
![]() |
#5 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
e nije mi namjera bila vikat, neg smo navika da je upaljen caps lock. ok oda ostaju u igri EPoX 8RDA3I, i Gigabyte 7N400L1, a prihvacaju se i drigi prijedlozi. nije problem nac najbolju plocu za hrpu para, u igri je 500 kn+-50 i za to trebam nest nac btw mislil sam i hg-srotu uzet danas ong 360w ciftek ehnhancea al vidim da ga vise nema na net-u u njihivom cjeniku. alternativa bi bila??(opet isti cjenovni rang)
![]() |
#6 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
PRIZNAM PRRIZNAM PRIZNAM PRIZNAM, jeftina napajanja sucks, JA sam imal srece sa onim kaj je doslo sa kucistem MAXPOWER 400W(mana bucno), al sam probal MS 400W SUPER SILENT, SRANJE, Sve je vise nego super silent(nezamjetno tise od maxpower), naponi stabilni dok je napon proca na defaultu kad dignem napon na procu preko 1,75V , napon +12V pada poprilicno, iako bi ja ocekivao da se to desi 5V naponu.. Treba kupovat skuplja napajanja , joj kak mi je to tesko bilo za rec ![]() Il se zadovoljit sa onim kaj imas u kucistu ak se pokaze da je bilo srece. Citiraj:
__________________ |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
2500+ bi trebao ić do 3200+ bez dizanja napona, tek onda povećaj dobro napon pa kreni prema 2.4Ghz barem je tako sa starijima. Za ove nove neznam al trebao bi potegnut bar 2.3Ghz. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|