|
![]() |
#1 |
Staff Sergeant
Datum registracije: Dec 2004
|
Povećanje brzine uploada i downloada
Imam dva pitanja: 1. Koristim router (kasda+neki planet wireless) za spajanje na internet i kod uploada prek torrenta max je negdje oko 30 kbps, probao sam u uTorrentu namjestit na vise al ne hvata uopce vece brzine, pa ak neko ima kakav savjet... 2. Uzeo sam nedavno za stan od t-coma Thompson Speedtouch wireless router i sve je uredno spojeno i radi samo sto mi je brzina interneta dosta mala, kod dowloada ne mogu dobit vise od 50 kbps, a osjeti se i kod surfanja da je malo sporije, na router se spajam prek wirelessa na laptopu ak to ista znaci...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
[QUOTE=DaNiJ3L;1204551]koji ISP? koji paket? kbps (jesi ovo dobro napisao? na sto mislish? kilobite ili kilobajte?) Pa, bas ne vjerujem da ima 30 kilobita upload, odnosno da na nasem trzistu ima ISP koji nudi ADSL sa uploadom "jednakim" 33.6 modemu ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ali on je to napisao |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Staff Sergeant
|
Na obadva paketa je brzina ona najmanja šta dolazi sa t-com paketom. ISP je t-com |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
na drugom je očito problem udaljenost,no što mene fanscinira je to što nisi napravio speedtest.net jer brzina u utorrentu i običnom sutfanju nisu pokazatelji prave brzine.baci test na speedtestu pa stavit tu slikice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Staff Sergeant
|
Ne znam kako moze problem biti udaljenost kad je laptop udaljen cca. 5m od routera, a speedtest cu napravit ovih dana pa postam onda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Staff Sergeant
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Katastrofalan rezultat, ja nebi rekao da je to do wlan-a ili routera. To je do njih sto posto... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
upload je dobar,ali download je katastorfa;spoji je normalno na kasdu i baci speedtest,brijem da ti je to zbog wirelessa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|