|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
3870 vruća
Jel normalno da se grafika ova sa stock kulerom penje na 90c u igri? Jel možda pasta kriva, kupio sam onu coolermasterovu za 20kn. imo sam zalmana vf1000 i nije išlo uznad 55 u loadu i odna sam ga prodao stavio stoc ksa tom pastom coolermasterovom i sd ide na 90, jel to normalno, jel moram kupiti kuler ili možda pastu samo zamjenit? Stavio sam da si sam regulira vent, a probao sam i fixiraat na 40-50 ali opet ne ide ispod 80 u idle je 55 kućište je otvoreno i ima jedan 12cm vent koji piri sprijeda |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
Nisi jedini s tim problemom, referentni, odnosno stock cooler je smeche, i najbolje ga je odma zamjenit bilo kojim drugim jer je ssu svi bolji od njega, meni je isto u loadu 90`C |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Taj stock cooler je stvarno smece...ima san na praksi jednu,donio covjek i govori da mu zamrzava slika u igrama i tako ,ubodnemo je mi i pokrenemo farcry2 nakon 10min evo temp na 95,nakon 15 na 105 (bila je puna ali bas puna prasine) ....kad smo je ocistili i promjenili pastu temperatura u farcry2 je bila oko 85C |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
S 40% brzinom vrtnje u idleu mi je na 41 stupanj. Nisam noise freak pa mi se u 3D vrti na 60% i tad temp ne prelazi 63 stupnja. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=90683 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ali ja se isto ne sjećam da mi je prije sa stockom bila tolko vruća, ili sam naviko na vf1000?? prodo sam ga jer sam mislio šta će mi to, mora to raditi i oako kako su je smislili u tvornici, ali očito da ne.. iznad 40% je neizdrljžjiva buka Kaj nije prije na hardveraju accelero s1 bio 150kn, sad je 220 ???? jel ima koji bolji do 250kn valja li ovaj http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/906 ?? Zadnje izmijenjeno od: M.Vlahovic. 29.11.2008. u 14:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|
ne znam je li bolji ali sa accelerom nemoš fulat.btw imaš o acceleru thread pa se kulturno uzdiži ali svi ga hvale već duže vrijeme.ubodi ga i nemaš brige...a i svako malo na forumu neko dila S1
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Cek na defaltu ide preko 90, ovaj ju spusti na 60 i tebi to nije dovoljno dobro? Svasta. A s1 je dobar onoliko koliko je dobar vent s kojim ces ga upariti. U svakom slucaju nije jeftino rjesenje no tko vam kriv kada kupujete kartice s referentnim hladjenjem a lijepo je svuda po netu pisalo da isto ne valja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za cca 150-200 kn se može kupiti Accelero S1 i njime grafu ohladiti pasivno na puno niže temperature nego što to može aktivan stock hladnjak, a uz dodatni ventilator temperatura ide dole za minimalno 20%...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
cooler je dobar, cijena je ok, Vuco mu je tamo dao par pluseva u odnosu na S1 (istina nevezanih uz performanse hladjenja ali ipak...) ali ti si spreman cekati da se negdje pojavi (sto je ono - mozda hoce, mozda nece) S1 samo zato sto nigdje nema usporednog testa a S1 ovdje ima status bozanstva? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|