Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 23.11.2008., 15:56   #1
SUX
Premium
Moj komp

SUX's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
(riješeno) Dvd-rom,Komp sporo radi

POzz Ljudi

eh ovako imam problem sa dvd-romom,neki dan mi je susjed donio svoj racunar da formatiram.Međutim dvd-rom mu je bio los nije mi mogao da ocita xp cd,pa sam uzeo svoj dvd-rom i spojio na njegov komp i formatiro, kad sam vratio njegov dvd, racunar skroz sporo radi,pojavi se ono found new hardwer i instalacija hardwer driver,al nikako da zavrsi.Kupio je novi dvd-rom(neki Lg) al opet isto rac. spor.Operativni sistem je xp sa sp2

Neznam ja sam konto da uradim repair windowsa,da li bi to rjesilo problem.
Ako ista ko zna molim pomoc

Hvala
SUX je offline  
Staro 23.11.2008., 16:08   #2
alen.s
Premium
Moj komp

alen.s's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
dma ili pio ?
alen.s je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.11.2008., 05:48   #3
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
pa ak si na cisto sve formatiro mislim da netrebas opet formatirat...
probaj pogledat kak su nastimani MASTRE i SLAVE jumperi i kabel, (srednji kraj je slave, a zadnji master), to provjeri da je ok, provjeri IDE kabel tak da probas drugi neki....i provjeri da probas na drugi IDE kontroler na ploci....

al ugl....neak najsigurnija stvar da vidis dal stvarno DVD rom zeza je da ga probas opet otspojit restartat komp i vidjet kak ce radit...ak ce radit ok onda je nesto za DVD romom, ak ne, onda te nesto drugo zeza.
JVC HX-Z10 je offline  
Staro 26.11.2008., 19:52   #4
SUX
Premium
Moj komp

SUX's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor JVC HX-Z10 Pregled postova
pa ak si na cisto sve formatiro mislim da netrebas opet formatirat...
probaj pogledat kak su nastimani MASTRE i SLAVE jumperi i kabel, (srednji kraj je slave, a zadnji master), to provjeri da je ok, provjeri IDE kabel tak da probas drugi neki....i provjeri da probas na drugi IDE kontroler na ploci....

al ugl....neak najsigurnija stvar da vidis dal stvarno DVD rom zeza je da ga probas opet otspojit restartat komp i vidjet kak ce radit...ak ce radit ok onda je nesto za DVD romom, ak ne, onda te nesto drugo zeza.

Ma pokusavo sam sve to kolega,al dvd je u redu, i ovo gore sa dma i pio i tu je sve u redu.Al sam cuo i ranije da su ljudi imali slicnih problema prilikom stavljanja novog dvd pogona.Nista sve u svemu hvala na trudu uradio sam repair windowsa i sad radi hvala

Moze lock
SUX je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno