Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.11.2008., 21:57   #1
2Crazy
Premium

Datum registracije: Sep 2007
ne rade 2 sata istovremeno???

Bok!
Problem je ovakav imam maticnu dfi lanparty dk x38, imo sam prvo seagate 320gb i sad sam si neki dan uzo seagate 640gb i nikako da mi istovremeno ne prorade. Imam vistu, probo sam pojedinacno na svaki instalirat i radi samo kao sam spojen na maticnu. Stavio sam na AHCI. Promjenio sam kablove, update sam biose. Neznam kaj da dalje radim, moze pomoc???

edit..
zaboravio napisat di mi zasteka.... znaci on meni vidi oba sata drive(kad stavim na AHCI) i zacrni mi se ekran prije samog lodanja viste. Ostane mi samo crni ekran

Zadnje izmijenjeno od: 2Crazy. 25.11.2008. u 22:08.
2Crazy je offline   Reply With Quote
Staro 25.11.2008., 22:21   #2
gladijator
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2006
sličan problem je bio i kod mene. prvo mi je riknuo taj seagate od 320GB. promijenuli njega al opet neće oba da rade skupa ( meni je doduše drugi disk seagate od 500GB 32MB) rješenje je bilo da ta dva diska ne mogu raditi zajedno, nevjerojatno ali istinito!
stavili mi u servisu umjesto ovog sistemskog od 320GB, drugi disk istog kapaciteta ali samo samsung, radi bez problema.
ne trebaš se uopće ubijati sa AHCI,sata,biosom i sličnim stvarima. nije uopće do toga. očito nitko ne zna zašto se ovo događa.ljudi u servisu su probavali sve živo, mijenjali gotovo sve dok nisu stavili druge marke disk.
bio ti je jedan topic na ovu temu o seagate 500GB 32MB,potraži malo.
gladijator je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno