Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.11.2008., 08:06   #1
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
(riješeno) Logitech G7 desni gumb

znaci radi se o G7 misu....
i problem je sljedeci :
naime kad se pritisne desni gumb cuje se normalno 'click' (znaci da se stisnuo onaj mali gumbic unutra koji je na pcb-u misa) e sad, ako se samo klikne mis normalno izvrsava operaciju koju mora (npr. na desktopu ispadne padajuci izbornik) ali ako se drzi i vuce - onda bi trebao zaokruziti ikone, ili recimo u WoW-u/Warhameru...okretati lika...ali on to ne radi, naime na momente prestane radit,pa onda opet radi...izgleda ko gubitak signala na dijelice sekunde...ali nije...naime ako se mis malo izudara onda neko vrijeme ok radi...ili ako se desni gumb jace pritisne tad isto radi ok....

stvarno je glupo...jer mislim da jacina pritiska nebi trebala igrat ulogu u tome dal ce mis reagirat ili nece, jer mis reagira i na mali pritisak dovoljan da stisne onaj mali gumbic....

vidio sam na netu, da je jos neko imo slican problem, pa su mu rekli da mogu bit smetnje, bla bla bla...al nema smetnja veze s tim, kad on radi ak se jace stisne...moje misljenje je da je nes popustilo unutra...al posto ima one fine 'gume' ispod kojih su serafici, prvo pitam tu dal imate kakve ideje prije nego se upustim u skidanje toga.

treba napomenut, da driveri, i drugi usp portovi ne igraju ulogu jer sam sve zivo isprobao s njima.
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2008., 09:40   #2
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Na ovoj stranici imaš svašta o moddanju i popravku mišonja. Konkretno ovdje imaš kako rastaviti miša i popraviti micro switch. Meni je pomoglo za mx revolution. Imao sam problem kad kliknem lijevu tipku, meni je prihvaćalo kao dvoklik. Po ovom uputstvu rastavio miš, raskopao micro switch, spigao malo onaj metal, sastavio i voila, radi već godinu dana. Druga opcija je da iz nekog starog miša ubaciš micro switch.
Naravno, ako je kod tebe problem u tome.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.11.2008., 09:49   #3
Fadolf
Premium

Fadolf's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Ako ti se ne da zezati sa samopopravkom miša onda pošalji pismo Customer Serviceu i ako im dobro opišeš kvar i budeš uporan, a pritom spomeneš da ti ga u Hrvatskoj nisu htjeli popraviti/zamjeniti jer nisi imao račun pošto si ga dobio za rođendan prije dvije i pol godine možeš očekivati G9...

Pogledaj moj avatar i sve će ti biti jasno... Logitech me samo tražio da uništim svoj stari miš... Baterije sačuvaj i prodaj ih (zna ih ekipa s vremena na vrijeme tražiti).

Ako imaš wireless router unutar 5 metara onda ti se mogu događati raznorazne smetnje. Meni je miš štekao kada bi netko od mojih doma bežično prebacivao malo veću količinu podataka...
Fadolf je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2008., 11:44   #4
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

e Fanatik svaka cast za ovo sa mikrosvicem, to se vjerojatno i smrdalo.
Kaj se rastavljanja tice nije problem rastavit, jedino se bojim da ako budem skidao one naljepnice ispod misa koje sluze da mis 'klizi' po podlozi da to nece bit to kad ih budem vracao...

@fadolf, nemoj zezat da su ti G9 poslali

smetnje mislim da nisu, jer velim, ako jace stisnem radi sve normalno.
Staro 23.11.2008., 12:16   #5
Fadolf
Premium

Fadolf's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor JVC HX-Z10 Pregled postova
e Fanatik svaka cast za ovo sa mikrosvicem, to se vjerojatno i smrdalo.
Kaj se rastavljanja tice nije problem rastavit, jedino se bojim da ako budem skidao one naljepnice ispod misa koje sluze da mis 'klizi' po podlozi da to nece bit to kad ih budem vracao...

@fadolf, nemoj zezat da su ti G9 poslali

smetnje mislim da nisu, jer velim, ako jace stisnem radi sve normalno.
Ne samo da su mi G9 poslali, već su mi u međuvremenu poslali 2 receivera i tek na kraju G9, a smijeh je u tome kaj ih je to "ekspresno slanje" koštalo 80 eura... Došao mi je miš 2 dana nakon kaj sam sve dogovorio... Nudili su oni meni i MX Revolutiona tj. mogao sam birati...
Fadolf je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2008., 12:34   #6
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Citiraj:
Autor Fadolf Pregled postova
Ne samo da su mi G9 poslali, već su mi u međuvremenu poslali 2 receivera i tek na kraju G9, a smijeh je u tome kaj ih je to "ekspresno slanje" koštalo 80 eura... Došao mi je miš 2 dana nakon kaj sam sve dogovorio... Nudili su oni meni i MX Revolutiona tj. mogao sam birati...

evo poslao sam im i ja fini mejl na customer service, po tvom receptu
al znas kaj je koma kod mene, ona naljepnica ispod, di bi valjda trebo bit product number je kod mene skroz izlizana.
Staro 24.11.2008., 23:27   #7
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

moze, rjeseno

Fanatik, svaka cast za ovo... raskopo sam, i slozio onaj limic unutra i odma i na ljevoj tipki, pa nek bude, i sad mis opet rastura...
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno