|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Q:prelazak na optimu
Lijep pozdrav! Malo sam pretraživao postove.... ali nista konkretno... Ovakva je stvar. Istekao je mi je ugovor s t com-om od 24 mjeseca i želim prijeći na optimu prvensteveno radi cijena. 1. Sad me zanima da li prvo trebam ici u t com pa raskinuti s njima, pretpostavljam da bi tako bilo najbolje, posto vidim da su neki ljudi par mjeseci kasnije imali problema sa naplatom racuna od oba provajdera. 2. Koliko racuna cu ja dobivati na optimi ako uzmem telefon i adsl? 3. i najvažnije.... Da li mi treba novi ruter ili je dobar ovaj of t coma Thomson? 4.Savjeti i ostalo, molim lijepo Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
kao prvo i prvo - na krivom mjestu postaš ... treba premjestiti temu u ISP- internet 1. mozes kako hoces, mislim da ostanes onda bez telefona ako prvo odjavis se od t-coma, a sta se tice placanja 2. racuna - ako ti dođe na naplatu 2 računa a prešao si na optimu i odjevio se kod t-coma možeš im poslati reklamaciju i nečeš onda morati platiti račun t-comu, jer kao ima puno papaira pa ne stigne se sve na vrijem naparviti i greške se događaju. 2. pa to biti ce ti onda vjerovatno sve na jedan račun jer si u cijelosti prešao na Optimu ali provjeri još na njihovom besplatnom telefonu 3. mislim da nemožeš tako - moraš uzeti baš od optime modem (ali nisam siguran) 4. Moja preporuka - ako si student pređi na Iskon.Carnet 100kn mjesecno neograničeno internet 5Mbit/s a telefon plačaš koliko potrošiš preko dana 19lipa po noči 13lipa minuta. (radim za iskon pa ako te zanima reci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|