|
![]() |
#1 |
Vodenjak :)
Datum registracije: Feb 2008
|
Pomoć oko jedne matične za kolegu
Dao mi je samo podatke koji stoje na ploci. P4W8X-X Koliko sam otkrio to je Asusova ploca. Ali nigdje nemogu pronac nikakve podatke. Internet je skoro prazan sa podatcima o toj ploci. Nije mi rekao koje još komponente ima uglavnom crkla mu je maticna(bar on tak veli) i htio bi da mu iste komponente rade na novoj. E sad nek ja otkrijem nešto o toj ploci o kojoj cijeli internet ništa nezna. Cini mi se da je Intelova sudeci po ovom P4 u nazivu ploce. On je uzeo neki dan neku MSI u Feniksu i nešto mu nije radilo(naravno ni sam nezna kaj tocno) Je prilican idiot je kaj se toga tice. Ima netko nekakve podatke o toj ploci? Jel to zbilja P4 ploca? AGP ili PCI-E? Sve to bi mi pomoglo da mu nabavim novu ili možda rabljenu. Nekakve slike te ploce? ili opcenito podatci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
http://www.superwarehouse.com/Asus_P...8X-MX/p/727963 http://www.asus.com/products.aspx?l1...82&modelmenu=1 Jesi siguran da to nije ova? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
Može cist lako bit. Jucer sam razgovaral sa kolegom ili bolje receno s njegovim bratom. Obadva nemaju ni 0.01% pojma o kompovima. I još k tome ne vide kak treba. Al uspel je procitat par podataka: Memu ima DDR 400mhz I grafa je ATI Radeon 9550 Eto i sad nek ja tražim. Proc nije mogel procitat jer je presitno napisano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
Citiraj:
Neda mi se s posla ic na drugi kraj zagreba da bi ljudima nešto objasnio. On uglavnom misli/hoce samo tu maticnu koji je imao i misli da ako bilo koju drugu ugradi da je to fuš. ![]() I sad nek ja idem tam i objašnjavam? Sve manje mi se da kad je covjek tolko naporan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premuim
|
A da mu kazes za everest da si ga nabavi ili teamviewerom vidis sta ima... EDIT: Ah..... sad skuzio da mu krepala ploča.. sry. Nek ti na posao donese komp ili samo ploču??
Zadnje izmijenjeno od: Campeonato. 23.11.2008. u 15:53. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007