|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Paljenje i gašenje PC-a bez prestanka.
Ovako frendu sam složio u 5 mjesecu konfu : q6600 mbo gigabyte p35 ds3 4 gb RAM kingmax 8800GT ECS sa S1 i dva venta segate HDD - sata LG dvd prža - sata Napajanje 550W chieftec Sve kupljeno u vemilu i došli kod njega doma ja mu sve složio , stavio termovodljivu pastu na sve - gpu (ne znam ježići su već bili na memoriji pa nisa htjeo to dirat) , cpu i na mbo (čipset i to ispod oba dva pasivna). I tako komp mu je radio znači pola godine bez problema dok nedavno kada bi se kompjuter upalio , radio bi oko desetak ili manje sekundi i sam bi se ugasio pa bi se opet sam upalio i tako cijelo vrijeme dok ga nebi iskopčao iz struje.Sve je spojeno a na monitoru kada se pali nema uopće slike. MOLIO BIH VAS ZA POMOĆ !!! Hvala Vam unaprijed !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Isprobaj ,otisla maticna ili graficka najvjerojatnije , a moga bi i napajanje provjerit...ubaci neku drugu grafu i vidi jel radi ,ako je ista stvar najvjer maticna... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
A u k ! da namjeravam isfurat svoju matičnu (za isprobat grafu , napajanje i hdd) , hdd (za isprobat jel mu je hdd u kvaru) , grafu (za mbo i gpu) i napajanje da provjerim napajanje. Jednostavno ne kužim kako je otišlo bilošto jer napajanje je dosta jako , a ostalo je radilo normalno. Jer mislite hoće li uzeti to pod garanciju??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
E hvala Vam dečki , da garancija traje (tek je pola godine prošlo od šopinga) , ništa idem naći što ne radi pa na garanciju odnjesti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|