|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
naravno da sa OC-om ide vise.
![]() |
![]() |
#32 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Evo napokon i mene. Dobio sam sa Herculesovim Driverima 11600 3dmarka. nakon sto sam stavio omegine komp mi se poceo rušiti. ja formatiram, i nemogu više instalirat modem. Napokon sredim modem i skinem nove omegine, i pokušam ponovo, a ono opet. Nije da se ruši nego mi se tekst mulja. Kad obrišem drivere radi kako treba, ali nakon stavljanja bilo kojih drivera ponovno se mulja. Neznam u čemu je problem. jel smeta šta od ovoga: - Stari Hyperion driveri - DX9.0b stavljen preko DX9.0 - samo 256 rama ( druga pločica mi je kod frenda) - Drivere sam stavljo, a nisam briso sve programe, samo ati catalyst. Pokušat ću ponovno kad uhvatim vremena. Nije mi jasno zasto zeza, u starim testovima kad je tek izasla 9700pro dobivala je po 14000- 15000, a ja dobijem 11600. testni proc nije bila velika razlika, mislim 1600+ ili P41.6. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re-instaliraj drivere od ploče,DX, pa zadnje Omega drivere. Komp se hoće rušiti ako je uključen Fast Write, isključi u BIOS-u. U zadnjim Omega driverima je isključen po defaultu(4.5 verzija) Ja na staroj KT 400 imam drivere koje sam dobio sa pločom, DX9b i zadnju Omegu. E da-i SP1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
OK Thanks. Probati ću kad uhvatim malo vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
|