|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Problem sa A-data RAM-om
Naime, kupio sam dvije ove memorije. Kako pise na Gigabyteovim stranicama, ploča mi podržava A-Data. Otkad sam kupio, komp se odjednom restarta ,a ja neradim nista zahtjevno(surfam netom, prebacujem datoteke i slično). Probavao sam mjenjati memorije po slotovima ali ne pomaže. Jeli problem u memoriji i ako je, nisam prije kupovao u Ve-Milu, hoće li mi odmah zamijeniti ili će slati na popravak ili šta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Skini si hiren boot cd i zaprzi ga kao bootable cd, u njemu imas program memtest pa s njim testiraj memoriju. Ako baci erorr(e) nosi na reklamaciju. Memoriju ce ti zamjeniti kada ju testiraju i utvrde da je neispravna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Zakonski rok da, ali samo ako je narucio postom. A s obzirom da imaju vemil u djakovu koliko znam cisto sumljam da je tu posta radila. Mene ce isto sutra vemil vidjeti, uzeo sad neki ocz 2x2 kit i jedan keks ne radi. Bitno da se OCZ kurci na webu kako je svaki modul rucno provjeren...kako da ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Sjedi i placi ili meni posalji pm pa ti ja fino objasnim kako to rijesiti alternativnim metodama ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|