Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.11.2008., 21:54   #1
thing
Registered User

Datum registracije: Jan 2008
MaxTV vs Online gaming

Nisam iskreno znao gdje strpati ovaj problem, u softwerske ili hardwerske probleme. No dobro, radi se o slijedecem: Prilikom online igranja, dolazi do stanovitog trzanja u igranju koje se periodicno pojavljuje (30 sec trza, pa 30 sec ne trza). Singlplayer igrivost je izvrsna dok je multiplayer, kako rekoh, katastrofa. Stavio sam novu mreznu karticu kako bi iskljucio mogucnost greske one originalne na ploci, i stvar je ista.
Moze li biti problem u maxTV-u jer su se otpriklike u vrijeme ukljucivanja pocele desavati takve stvari? Ping je odlican, download speed je 209 kb/s. Glupo mi je napadati one iz t-coma ako zbilja nije do njih iako sam poprilicno siguran da je. Ima li netko takvih problema ili netko moze rastumaciti moj. Hvala.
thing je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2008., 19:56   #2
hatebreeder666
Premium

hatebreeder666's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Imam isti problem. Otkada sam uzeo stanoviti MAXTV online igre trzaju i ping mi se enormno brzo mijenja.Problem je u upload-u, to je moje mišljenje. Meni igra "trza" kada se na maxtv-u prebacuje program tako da, možda bi povećanje upload-a riješilo te probleme
Nvidia GeForce 9800GT
WD Caviar Black 500 GB
LG
DVDRAM GSA-H66N
Chieftec 450W
hatebreeder666 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.11.2008., 17:58   #3
thing
Registered User

Citiraj:
Autor hatebreeder666 Pregled postova
Imam isti problem. Otkada sam uzeo stanoviti MAXTV online igre trzaju i ping mi se enormno brzo mijenja.Problem je u upload-u, to je moje mišljenje. Meni igra "trza" kada se na maxtv-u prebacuje program tako da, možda bi povećanje upload-a riješilo te probleme
Meni trza i kad se ne mijenjaju programi, ali trza cca 30 sec pa se onda smiri na 1 min pa opet. Zvao sam t-com i rjesenje problema bi mozuda bilo optimizacija parice za gaming...ali onda se gubi na kvaliteti maxTV-a sto ne bi zelio. Sto se tice pinga meni isto tako varira puno brze nego prije. Mjerio sam brzinu preko speed testa i download mi je cca 1.75 mb/s a upload cca 600 kb/S sto su dobre vrijednosti. Zvat cu ponovo pa cemo vidjeti.
Staro 10.11.2008., 21:19   #4
ToXaaa
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
nek ti iskljuce interleaving, meni je rijesilo problem.
ToXaaa je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2008., 21:46   #5
thing
Registered User

Citiraj:
Autor ToXaaa Pregled postova
nek ti iskljuce interleaving, meni je rijesilo problem.
Mozes li mi pojasniti pls sto je interleaving. Iskreno prvi put cujem ali ne bih zelio ispasti krele kad im to spomenem.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno