|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Nemogućnost boot-a sa CD-a, WIN XP
Pozdrav! Nedavno sam računalo nadogradio sa HDD Maxtor DiamondMax 21 160815 160 GB S-Ata, a kako sam fizički oštetio pržilicu kupio sam novu, Toshiba-Samsung TSSTcorp CDDVDW SH-S203D S-Ata... Nedavno sam htio formatirati disk i nanovo instalirati Windowse i uradio sam u BIOS-u sve kao i prije, međutim kada se CD počne bootati jednostavno mi se dignu Windowsu sa HDD-a... Budući da bi zaista trebao srediti komp, bio bih jako zahvalan ako netko zna rješenje problema... Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
jel ti komp vidi pržu uopce u biosu (i u winsima), jer ako je nema tamo provjeri kablovinje
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
jesi li onda sigurno dobro odabrao u biosu kao first boot taj određeni CD device? poslikaj ako ti nije teško edit: pa daj odspoji sve drugo(imas jos: ide hdd i sata hdd koliko kuzim iz tvog siga) i spoji samo taj CD na kabel od sata diska (ostavi kabel ustekan u mbo kako je bio i dok je hdd bio spojen na njega) pa onda probaj
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
mhmh,onda je cd na kojem je xp skviknuo,sata pržilica da ona ne zeza,nisam nikad imo sata toster pa ne znam. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|