|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() imam samo crno bijelu sliku na TV-u, spojim li na S-video ili preko kompozitnog adaptera, Catalyst i CP 4.4, na Omegi ista stvar. S bivšim Radeom 9500 sve radilo kak treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
mozda imas ntsc graficku, a telka ti ne prima ntsc signal dobro. simptom je obicno crno-bijela slika... i zna treperit, onak nije stabilna.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ili krivi kabel. Te kartice zahtjevaju baš onaj kabel koji dojde uz njih. Ima takvih kablova i za kupiti ali ne znam gdje. Nekako mi se čini da je to mačak u vreći. Iskreno, ne znam koja je razlika jer mi je taj dio pobjego kroz lijevo uho dok mi je u dsno uho nasipavano. Radi se o nekim standardima i sl. Probaj svakako prvo ovo što Pajo priča.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
S-VHS kabel je definitivno uzrok. Postoji više "standarda" za ožičavanje, a čovjek, naravno, dobije kabel s pogrešnim.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
da, kabel sam kupil negde, i S-video na SCART je, a original je ili chinch na chinch ili s-video na s-video. A di bi čovjek kupil takav dobar kabel. Ova kartica je NTSC, ali i bivša je bila, pa je sve šljakalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
U TV properties-u odi na Advanced pa u Composite Sharpness-u stavi Standard, Maximum ili More. (postoji mogućnost da je na Black&White) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|